Меню
Кошница

Конвента F1

Конвента F1
Конвента F1
Конвента F1
Конвента F1
Конвента F1
  • Наличност: В наличност
50.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Капия за открито полско производство с много ранно встъпване в плододаване, което гарантира бърз добив на висока цена.

Една от най- ранните капии на пазара. Гарантиран и равномерен добив през целия сезон.

Растението е с добре развита листна маса, която предпазва от слънчев пригор и позволява продължително реколтиране през цялата вегетация.

Справя се много добре при стресови условия на открити и проветриви полета. Това го прави лесен за отглежадне хибрид.

Плодовете на Конвента са тежки, конусовидни, с дебел перикарп. Цветът преминава от светло зелен до наситено червен.

Плодовете запазват високо качество до края на сезона. Дължината им е 18-20см а ширината  5-7см.


Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Междувидов хибрид Maxima x Moschata подложка за дини, пъпеши и краставици.Висока кълняемост (над 97 %), бързо и равномерно поникване. Отлична съв..
55.00лв
Хибридна тиквичка със светлозелен цвят от Seminis. Вегетационния период е 40-45 дни след разсаждането.Растенията са силни, полуизправени и компак..
52.00лв
Ново поколение безколов розов хибирд от Синджента с отлична форма и размер на плодовете. Изключително подходящ за прясна консумация с прекрасни вкусов..
37.00лв
Високопродуктивен хибриден розов домат от новата селекция на Нидерландската компания WingSeed.За отглеждане в оранжерии от ранна пролет до късно лято...
217.00лв
Алиби F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е много жизнен и издръжлив на засушаване. Плодовете са светлозелени, брадавичест тип с ..
21.00лв
Ранен сорт с много добра издръжливост на съхранение и транспорт. Твърди плодове, подходящи за преработка и свежа консумация. Много високо добивни. Пло..
22.00лв
B&B Marine е течен тор, на основата на суха кръв и месокостно брашно от дълбоководни риби. Той има същите хранителни вещества и балансирана ф..
4.90лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация