Меню
Кошница

POLYFEED 11-44-11

POLYFEED 11-44-11
POLYFEED 11-44-11
 • Наличност: В наличност
75.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

   Poly-Feed® е набор от напълно водоразтворими NPK торове, предназначени да осигурят пълноценно хранене на растенията през целия сезон на растеж.  Poly-Feed® са продуктите, които които предлагат максимална ефективност на използване на хранителните вещества, оптимален растеж и свеждат до минимум замърсяването на почвата, водата и въздуха.Осигурява на растенията всички хранителни вещества, необходими за растежа, в точно необходимия състав.Фосфорът и калия са напълно разтворими във вода и амониев цитрат.


     АнализТипиченМикронутриентиТипичен (pрm)
     Общ азот ( N)11%Желязо (Fe) *500
     Нитратен азот (N-NO 3)3,1%Манган (Mn) *250
     Амониев азот (N-NH 4)7,9%Бор (B)100
     Цинк (Zn) *75
     Фосфор ( Р 2О 5)44%Мед (Си) *55
     Водоразтворим калий ( K 2 O)11%Молибден (Mo)35
     * EDTA-хелати

     Напишете мнение

     Моля въведете поне 25 символа
     Лош Добър

     Най-поръчвани продукти

     Междувидов хибрид Maxima x Moschata подложка за дини, пъпеши и краставици.Висока кълняемост (над 97 %), бързо и равномерно поникване. Отлична съв..
     55.00лв
     Хибридна тиквичка със светлозелен цвят от Seminis. Вегетационния период е 40-45 дни след разсаждането.Растенията са силни, полуизправени и компак..
     52.00лв
     Ново поколение безколов розов хибирд от Синджента с отлична форма и размер на плодовете. Изключително подходящ за прясна консумация с прекрасни вкусов..
     37.00лв
     Високопродуктивен хибриден розов домат от новата селекция на Нидерландската компания WingSeed.За отглеждане в оранжерии от ранна пролет до късно лято...
     217.00лв
     Алиби F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е много жизнен и издръжлив на засушаване. Плодовете са светлозелени, брадавичест тип с ..
     21.00лв
     Ранен сорт с много добра издръжливост на съхранение и транспорт. Твърди плодове, подходящи за преработка и свежа консумация. Много високо добивни. Пло..
     22.00лв
     B&B Marine е течен тор, на основата на суха кръв и месокостно брашно от дълбоководни риби. Той има същите хранителни вещества и балансирана ф..
     4.90лв
     Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация