Меню
Кошница

YUKSEL

Brand: YUKSEL
Още една перла от селекцията на  Yuksel Tohum. "Азия F1" е много едър и вкусен индетерминантен домат, подходящ за оранжерийно и външно отглеждане. Доматът се отличава със страхотния си червен цвят и уникален вкус. Големината на плодовете могат да достигнат  над 500гр. Едни от най-важните м..
97.00лв
Brand: YUKSEL
Детерминантен сорт  с висок добив, много добре облистено растение. Листата покриват плодовете и ги предпазват от слънчев пригор. Плодовете са оцветени в ярко червено, издържат на продължително съхранение и транспорт. Тегло – 230-250 гр. Висока устойчивост спрямо вертицилиум, фузариум и ТoMV. То..
63.00лв
Brand: YUKSEL
Голия F1 е високодобивен, средно ранен хибрид краставица.Формира голям брой плодове.  Успешно се отглежда през зимата, пролетта и есента в оранжерии от различен тип.Расстежът е буен, плодовете тъмно зелени, еднакви по размер, оребрени, с дължина 30-32 см, приятни на вкус, със свеж аромат.С..
42.00лв
Brand: YUKSEL
Каприкорн е партенокарпен хибрид (всичките цветове са женски) корнишон, формира голям брой плодове. Успешно се отглежда от пролетта до есента на открито и в оранжерии. Средно голямо растение, с не много едри листа, къси междувъзлия, и къси странични разклонения. Плодовете са тъмно зелени, с малки ши..
27.00лв
Brand: YUKSEL
Негратин F1 е супер ран сорт . Класически тип „капка“ плодове, почти без семки. Дължината им е 16-20см. Изразително черен на цвят, без значение от големината на плода. Най-подходящ за ранно и средно ранно оранжерийно производство. Дава много добри резултати и при външни условия.Дължина на плода : 16..
45.50лв
Brand: YUKSEL
"Пинк Рок" е новият супердомат, предназначен за зимно-пролетно производство както в стъклени, така и в полиетиленови оранжерии,на турската компания YUKSEL. Растенията са мощни с изравнени китки. Тежки ,едри плодове с тегло 300-350гр. Много приятен и равномерен розов цвят ,бе..
130.00лв
Brand: YUKSEL
Хизир е пипер тип „сиврия“, подходящ за оранжерийно и полско производство. Хибридът е много ран, с дължина на плодовете 23-25см., и широчина 3-4см. Силно растение отрупано с плодове. Гаранция за висок добив.Устойчивости:Бронзовост (TSWV)Размер на плодовете:дължина: 23-25 см.широчина: 3-4 см...
100.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация