Меню
Кошница

Фронтино F1

Фронтино F1
Фронтино F1
This product qualifies for free shipping
This block is set to appear automatically on products above a certain price, which may qualify for free shipping or other perks.
  • Наличност: В наличност
520.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Фронтино F1 е високо продуктивен испански хибрид лук, селекция на "Hazera". Главата е с атрактивен бронзов цвят и с диаметър 7 - 8 см. в зависимост от гъстотата на сеитба. Вегетационен период 125 дни. Устойчив на Pink root и Fusarium.

Диаметър на главите:7 - 8 см.

Вегетация: 125 дни

Устойчивости:

  • Pink root
  • Fusarium
Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Междувидов хибрид Maxima x Moschata подложка за дини, пъпеши и краставици.Висока кълняемост (над 97 %), бързо и равномерно поникване. Отлична съв..
55.00лв
Хибридна тиквичка със светлозелен цвят от Seminis. Вегетационния период е 40-45 дни след разсаждането.Растенията са силни, полуизправени и компак..
52.00лв
Ново поколение безколов розов хибирд от Синджента с отлична форма и размер на плодовете. Изключително подходящ за прясна консумация с прекрасни вкусов..
37.00лв
Високопродуктивен хибриден розов домат от новата селекция на Нидерландската компания WingSeed.За отглеждане в оранжерии от ранна пролет до късно лято...
217.00лв
Алиби F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е много жизнен и издръжлив на засушаване. Плодовете са светлозелени, брадавичест тип с ..
21.00лв
Ранен сорт с много добра издръжливост на съхранение и транспорт. Твърди плодове, подходящи за преработка и свежа консумация. Много високо добивни. Пло..
22.00лв
B&B Marine е течен тор, на основата на суха кръв и месокостно брашно от дълбоководни риби. Той има същите хранителни вещества и балансирана ф..
4.90лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация