Меню
Кошница

Пипер

Brand: Clause
Средно ранен сорт пипер, тип "Български рог", добре познат и търсен на пазара в България. Подходящ за оранжерийно и полско производство. Плодовете са островърхи, големина – 5х20 см, с дебели крехки стени, светлозелен, идеален за прясна консумация. Съхранява се продължително време без увреждания. Пон..
184.00лв
Brand: Hazera
Арон F1 е хибрид пипер тип "капия", селекция на "Hazera". Растението е компактно и високо продуктивно, устойчиво наToMV. Плодовете са светло зелени, три-четири камерни със средно тегло 120 - 130 гр. При узряване стават наситено червени за разлика от повечето хибриди от този вид(например Пирует). Под..
89.00лв
Brand: Enza Zaden
Ран сорт за производство на открито и закрито. Леко прибран растеж и добро листно покритие. Плодовете се залагат равномерно, много изравнени не издребняват, дори в края на вегетацията, което е предпоставка за високи добиви. Дължина 15-17 см, ширина 5-7 см. Цветът е типичен за капията с лек блясък, в..
35.00лв
Brand: Hazera
Даровита е хибрид типична капия. Плодовете са конични с цвят от светлозелено (в началото) до червен. Те са двукамерни, дебелостенни и имат много сладък вкус. Подходящи са за преработка, печене и съхранение (отлична трайност). Продукцията е от уеднаквени плодове с високо съдържание на сухо вещество. ..
89.00лв
Дона F1
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Сладък пипер тип долма. Растенията са със силен растеж. Добро развитие на цветовете и при по-ранно производство. Плодовете са със средно тегло 140-160 гр, зелени, 2-3 камерни, затъпени, отлични за пълнене.Размери на плодовете: 140-160 гр.Устойчивости:Тютюнева мозайка (Tm)..
120.00лв
Brand: Enza Zaden
Това е един от най-новите хибридни пипери на “Енза Заден”. Отличава се с добрата си ранозрелост и силен растеж, който позволява получаването на по-високи добиви. Подходящ за производство на закрито и открито. Чушката е с дължина 15-18см и 5-7 см. диаметър. Светлозелен цвят(резеда), при неблагоприятн..
54.00лв
Brand: Syngenta
Пипер тип камба, предназначен за производство на открито и в оранжерии за реализация на пресния пазар, консервиране и преработка. Растението има висок добивен потенциал. Има средно мощен хабитус с добре развито стъбло и корен, средно дълги междувъзлия. Кабала притежава високо сухо вещество и на..
29.00лв
Brand: Syngenta
Капия за открито полско производство с много ранно встъпване в плододаване, което гарантира бърз добив на висока цена.Една от най- ранните капии на пазара. Гарантиран и равномерен добив през целия сезон.Растението е с добре развита листна маса, която предпазва от слънчев пригор и позволява..
50.00лв
Brand: Syngenta
Най-новият хибрид капия за производство в полиетиленови и стъклени оранжерии. Много добре се представя при високи температури. Мощно растение с добра толерантност към вируса на бронзовостта. Плодовете са тъмно червени подходящи, както за прясна консумация, така и за печене. Добивът е стабилен и пост..
70.00лв
Brand: Hazera
Корнус F1 е хибрид пипер тип "сиврия", селекция на "Hazera". Растението е компактно и високо продуктивно. Плодовете са светло зелени с дължина 15-20 см, ширина в основата 5 см. При узряване стават червени. Подходящ за ранно производство на открито и в оранжерии.Дължина на плодовете:15-20 х 5 см..
156.00лв
Brand: Syngenta
Хибрид за производство в полиетиленови и стъклени оранжерии и за открито полско производство. Плодовете са с дължина 18-20 см конични със светло зелен цвят. Растението е мощно с изправен хабитус и толерантен на стрес. Лесен за отглеждане и адаптивен към екстремални условия.Дължина на плодовете: 18-2..
65.00лв
Brand: Clause
Ранен сорт пипер, тип "Дълъг рог", буйно растящо растение. Беритбите започват 40-45 дни след разсаждане. Плодовете са с дължина  20 см, ширина 6 см, светлозелен, преминаващ в изчистен червен цвят. Отглеждане в оранжерии и на открито.Устойчивости:-Тютюнева мозайка (Tm)Схема на расаждане: 80..
200.00лв
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация