Изключително гъвкав хибрид за отглеждане през пролетта и есента в неотопляеми оранжерииРастението е много добре балансирано и добре адаптирано към топ..
Мощен, средно-ранен и продуктивен хибрид.Силно и мощно растение с висока степен на адаптиранеПлодовете са с продълговата форма, тънка, но здрава кора ..
Хибрид за пролетно-лятно отглеждане в стъклени и полиетиленови оранжерииСилно генеративно растение,подходящ за отглеждане както на висока конструкция,..
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
Дозировка: 1 мл. за 1-1,5 литраДозировка според разфасовките:30 мл. за 30-50 литра;500 мл. за 500-750 литра.Описание:Препоръчително е предварително да се направи проба с 2-3 литра от материала, който подлежи на корекция. Според желаната степен на ароматизиране, необходимото количество аромат се..
Дозировка: 30 мл. за 5-6 литраОписание:Препоръчително е предварително да се направи проба с 2-3 литра от материала, който подлежи на корекция. Според желаната степен на ароматизиране, необходимото количество аромат се смесва добре с алкохола и престоява при стайна температура около 24 ч. След т..
Дозировка: 1 мл. за 1-1,5 литраДозировка според разфасовките:30 мл. за 50 литра;500 мл. за 750 литра.Описание:Препоръчително е предварително да се направи проба с 2-3 литра от материала, който подлежи на корекция. Според желаната степен на ароматизиране, необходимото количество аромат се смесва..
Състав: есенция, глицерин, дъбов екстракт, карамелДозировка:100 мл за 10 литра;500 мл за 50 литра;1000 мл за 100 литра.Описание:Препоръчително е предварително да се направи проба с 2-3 литра от материала, който подлежи на корекция. Според желаната степен на ароматизиране, необходимото количеств..
Дозировка: 1 мл за 1-1,5 литраДозировка според разфасовките:30 мл. за 30-35 литра;500 мл. за 500-650 литра.Описание:Препоръчително е предварително да се направи проба с 2-3 литра от материала, който подлежи на корекция. Според желаната степен на ароматизиране, необходимото количество аромат се ..
Глицерин - за омекотяване вкуса на ракия и виноПроизход: ГерманияОписание: Омекотява и уплътнява вкуса на ракията и виното. Добавя се в готовия продукт.Дозировка: 1-2 мл. за 1 литър...
Състав: есенция, глицерин, дъбов екстракт, карамелДозировка:100 мл за 10 литра;500 мл за 50 литра;1000 мл за 100 литра.Описание:Препоръчително е предварително да се направи проба с 2-3 литра от материала, който подлежи на корекция. Според желаната степен на ароматизиране, необходимото количеств..
Специално селектиран щам дрожди за производство на бели вина и розета.Приложение: Мъстта или кашата предназначени за ферментация е желателно да са с температура 15-25°C.Добавете необходимото количество дрожди към 500мл. десетпроцентов захарен сироп,затоплен до 35°C.Сместта се разбърква около 20..
Специално селектиран щам дрожди за производство на червени вина и розета.Приложение: Мъстта или кашата предназначени за ферментация е желателно да са с температура 15-25°C.Добавете необходимото количество дрожди към 500мл. десетпроцентов захарен сироп,затоплен до35°C.Сместта се разбърква около 20 ми..
Дъбов екстракт - състарява и придава вкус на отлежало буреОписание: Съдържа натурални танини. Създава усещането, че продукта е отлежал в буре, състарява и омекотява.Дозировка: 2-5 мл. за 1 литър или по собствен вкус...
Дозировка: 2 мл за 1 литърДозировка според разфасовките:30 мл за 15-20 литра;500 мл за 250-300 литра.Описание:Препоръчително е предварително да се направи проба с 2-3 литра от материала, който подлежи на корекция. Според желаната степен на ароматизиране, необходимото количество аромат се смесва..