Меню
Кошница

ЕСБЕН F1 /ESBEN F1/

ЕСБЕН F1 /ESBEN F1/
ЕСБЕН F1 /ESBEN F1/
ЕСБЕН F1 /ESBEN F1/
ЕСБЕН F1 /ESBEN F1/
ЕСБЕН F1 /ESBEN F1/
  • Наличност: В наличност
79.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Нов сорт краставица с устойчивост на зелена мозайка (CGMMV) подходяща за отглеждане на почва през пролетта, лятото и есента. Засаждането на Есбен може да започне от края на февруари и да продължи до края на юли. Плодовете са с идеална за пазара форма и цвят.

Предимства

*Силно растение с висока толерантност на стрес

*Отлична форма на плодовете с къса шийка

*Устойчивост на зелена мозайка, жълтеница, брашнеста мана и краста 

Характеристика

*Размери: 30 - 33 см

*Схема на разсаждане: 1500 - 1700 р/дка 

Устойчивости

* HR = Ccu / CYSDV / Px

* IR = CGMMV / CVYV / Cca 

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Исмини F1 (Ismini)
Предварителна поръчка
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
0.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация