Меню
Кошница

КАНАРИОЛЕ F1 / KANARIOLE F1 /

КАНАРИОЛЕ F1 / KANARIOLE F1 /
КАНАРИОЛЕ F1 / KANARIOLE F1 /
 • Наличност: В наличност
117.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Нова салата тип батавия с много плътна листна розетка, с голям брой листа. Сред основните предимства на Канариоле са обемните и големи глави, с широк диаметър, което придава атрактивен търговски вид. Салатите са със светло зелен цвят и привлекателен блясък на листата.

Канариоле е салата подходяща за отглеждане от ранна пролет до късна есен. Има висока толерантност на стрес от високи температури. Като последно поколение салата от Синджента, Канариоле притежава висока устойчивост към последните раси на пригор на листата, както и средна устойчивост на мозайка и фузариум.

Широкото време за приложение на салатата - от ранна пролет до късна есен - позволява на производителите гъвкавост в сеитбооборота с гарантиран отличен резултат. Салатата може да се отглежда при открито и закрито производство. Вижте нашите съвети за засаждане на Канариоле в често задаваните въпроси по-долу.

УСТОЙЧИВОСТИ

 • Болести, плевели:
  Мана (Bl: 16-28, 30-32EU)
  Категория:
  HR | Висока устойчивост
  Описание:

  Маната е основна болест при салатите, кояро може да доведе до голяма, а в някои случаи и пълна загуба на добива. Високата устойчивост на Канариоле дава спокойствие на производителите.

 • Болести, плевели:
  Мозайка (LMV: 1)
  Категория:
  IR | Средна устойчивост

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация