Меню
Кошница

МАГНУМ ГРАНУЛИ МИКРОГРАНУЛИРАН ТОР ЗА ТОРФ,ТОРФЕН СУБСТРАТ,ЛЕХИ И ОРАНЖЕРИИ

МАГНУМ ГРАНУЛИ МИКРОГРАНУЛИРАН ТОР ЗА ТОРФ,ТОРФЕН СУБСТРАТ,ЛЕХИ И ОРАНЖЕРИИ
МАГНУМ ГРАНУЛИ МИКРОГРАНУЛИРАН ТОР ЗА ТОРФ,ТОРФЕН СУБСТРАТ,ЛЕХИ И ОРАНЖЕРИИ
  • Наличност: В наличност
14.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е програмиран да освобождава хранителни вещества в продължение на 4 месеца.При температура на почвата 21 градуса в целзии.Скороста на освобождаване зависи от температурата на почвата.При температура над 25 градуса хранителните вещества се освобождават 2 месеца.

Доза:

Торф и торфен субстрат: 1 - 1,5 кг. Magnum Granule на 1000 л. (4 бали по 250 л.)

Разсад и цветя без нужда от допълнително подхранване до края на периода на отглеждане.

Изключително подходящ за виоли(теменужки),иглики и други малки саксийни цветя.

Лехи: 100 гр. Magnum Granule за 10 кв. м. при финалната обработка или 15 дни преди сеитба.

(Пипер,домати,зеле.салати и други)

Оранжерии и градини: 1 - 2 кг. Magnum Granule за 100 кв. м. при финалната обработка.

Тревни площи: 1 - 2 кг. Magnum Granule за 100 кв. м. след окосяване на тревата,преди поливане,през 15 - 20 дни.

Състав:

Обогатен 48% P2Oфосфор с азот и цинк за свръх локализирано приложение при торф,торфен субстрат лехи,оранжерии и тревни площи без необходимост от допълнително подхранване!

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация