Меню
Кошница

Bejo

Brand: Bejo
Семена за Зеле Билко F1 ( Bilko F1 ) от секция Bejo zadenПолу-ранен сорт, който образува дълги, компактни глави, устойчиви на механична манипулация. Има устойчивост на зелева херния , видовете 0, 1 и 3. Устойчив на Фузариум...
21.90лв
Brand: Bejo
ЧЕРВЕН ПРЕЗИМУВАЩ ЛУК.ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СОРТОВЕ ЗА ПРЕЗИМУВАНЕ. СОРТ С КРЪГЛА ЛУКОВИЦА, С ИНТЕНЗИВЕН ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА КОНСУМАЦИЯ В ПРЯСНО СЪСТОЯНИЕ. ДОБРА ТОЛЕРАНТНОСТ ПРИ ЦЪФТЕЖА...
25.80лв
Brand: Bejo
Много продуктивен сорт, изравнени глави за прясна консумация и преработка. Подходящ за ранна сеитба. Добра устойчивост на стрелкуване. Много тъмно-червена сърцевина без бели пръстени. Вегетация – около 65-70 дни...
22.80лв
Brand: Bejo
Бързо растящ хибрид, който образува кръгли и твърди глави. Висока степен на самозавиване на главите. Зрелостта на главите е еднаква.Период на вегетация (дни) 76Препоръчано за културата производство през периода лято-есенРастения/декар 2.500 - 3.000тегло (кг) 2.0-2.5..
47.40лв
Brand: Bejo
Хибрид с висока производителност. Плодовете са еднообразни, цилиндрични, тънки, тъмнозелени на цвят, покрити с шипове. Добро съотношение между дължина и дебелина. Добро поведение в производствения цикъл.Период на вегетация (дни) 71Съотношение дължина/диаметър 3.2:1Препоръчано за културата&..
4.20лв
Brand: Bejo
Отличаващ се хибрид в отглеждането на целина за глави, с отлична поносимост към цъфтеж. Произвежда качествени глави, много равномерни, кръгли, гладки, с бял цвят, лесни за почистване поради малкия брой вторични глави. Средна листна маса, тъмнозелена, добре прикрепена към главата.Период на вегетация ..
126.00лв
Brand: Bejo
Хибрид от Тигър тип (Tiger type) създаден специално, за да привлече вниманието на потребителя върху вкуса от минали времена. Плодовете с овална форма са средни по размер, светлозелена кора е набраздена с тесни ивици с тъмно зелен цвят. Много сладки и хрупкави, цветът е яркочервен, с малко семена. Ср..
19.80лв
Brand: Bejo
Много продуктивен сорт, с гладки и цилиндрични моркови с атрактивен цвят. Изправена и много устойчива листна маса. Подобно на Baltimore, това е идеалната комбинация от качество и еднообразие, предлагана от типа Nantes, към която се добавя енергията и издръжливостта дадени от типа berlicum.Период на ..
50.40лв
Brand: Bejo
Този сорт е създаден за да стимулира кулинарното въображение, дава гладки, кръгли, средно големи корени, с жълто-оранжев цвят отвън и жълти от вътрешната страна. Изправената зелена листна система е със средна дължина. Сорта осигурява високи добиви.Период на вегетация (дни) 70 - 80Препоръчано за..
48.00лв
Brand: Bejo
Хибрид, специално създаден за сух и горещ климат. Изправената, енергична, тъмнозелена листна система отлично самозавива главите. Впечатлява от първото отглеждане чрез завидната еднообразност и бяло - перления цвят. Съотношението между размера на главите и теглото е в полза на теглото.Период на вегет..
47.40лв
Brand: Bejo
Сорт, който образува кръгли, плътни, средни до едри глави с късо вътрешно стъбло. Листата са хрупкави, тъмнозелени на цвят, с восъчен налеп. Conqueror се отличава със своята еднообразност във формата и размера на главите, както и устойчивост на напукване.Период на вегетация (дни) 67Препоръчано ..
26.70лв
Brand: Bejo
Много устойчив, продуктивен хибрид, свързващ големи, плътни, изпъкнали, красиво струпани глави, тъмнозелени на цвят. Листната маса е изправена, добре развита, зелена на цвят; тя покрива много добре главата в основата на растението.Период на вегетация (дни) 80Препоръчано за културата лято -..
21.90лв
Показва 1 до 12 от 104 (9 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация