Меню
Кошница

Червен градински

Червен градински
Червен градински
  • Наличност: В наличност
4.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Домат Червен градински е индетрминантен, директен сорт домати, тип Български гигант. Среднозрял до късен сорт.

Домат Червен градински е най-предпочитаният и най-подходящ за приготвяне на доматен сок.

Растенията са много мощно развити, с дебело основно стъбло и буен растеж.

Плодовете на домат Червен градински са интензивно червени, плоски до плоско-кръгли и оребрени. Те са много едри с тегло 400-800 гр., като могат да достигат и до 1-1.5 кг. Тези домати са средно твърди, плътни, месести, с типичен аромат, консистенция и автентичен вкус на българските градински домати тип Гигант.

Този сорт е подходящ за отглеждане на открити площи.

Отглежда се на опорна конструкция.

Подходящ е за прясна консумация.

 

Срок на засяване:   

  • за оранжерии- януари – февруари
  • на открито- февруари-март

Срок на разсаждане: 

  • за оранжерии- март -април
  • на открито- 15 април – 15 май

Сеитбена норма: 20-25 гр./дка

Схема на разсаждане:

  • едноредово – 80/40 см.
  • двуредово – 80/60/40 см.

Брой семена в 1 гр.: 350-400 бр.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация