Меню
Кошница

Червен градински

Червен градински
Червен градински
  • Наличност: В наличност
3.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Домат Червен градински е индетрминантен, директен сорт домати, тип Български гигант. Среднозрял до късен сорт.

Домат Червен градински е най-предпочитаният и най-подходящ за приготвяне на доматен сок.

Растенията са много мощно развити, с дебело основно стъбло и буен растеж.

Плодовете на домат Червен градински са интензивно червени, плоски до плоско-кръгли и оребрени. Те са много едри с тегло 400-800 гр., като могат да достигат и до 1-1.5 кг. Тези домати са средно твърди, плътни, месести, с типичен аромат, консистенция и автентичен вкус на българските градински домати тип Гигант.

Този сорт е подходящ за отглеждане на открити площи.

Отглежда се на опорна конструкция.

Подходящ е за прясна консумация.

 

Срок на засяване:   

  • за оранжерии- януари – февруари
  • на открито- февруари-март

Срок на разсаждане: 

  • за оранжерии- март -април
  • на открито- 15 април – 15 май

Сеитбена норма: 20-25 гр./дка

Схема на разсаждане:

  • едноредово – 80/40 см.
  • двуредово – 80/60/40 см.

Брой семена в 1 гр.: 350-400 бр.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок д..
4.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
225.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Исмини F1 (Ismini)
2-3 дни
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
111.00лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
34.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
4.00лв
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
58.00лв 70.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
80.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от равни количества екологично чисти тъмен и бял торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен ета..
38.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация