Меню
Кошница

Флориан

Индетерминантен (високорастящ) сорт, подходящ за отглеждане, както в оранжерия, така и на открито. Алено сърце образува едри плодове (между 300-700гр), които са наситено, ярко червени и сърцевидни по форма. Домата е гладък с много нежна и тънка кожица, изключително ароматен, плътен с уникални вкусов..
3.50лв
Ардендо F1
2-3 дни
  Тиквички Ардендо F1 са ранен до средноранен хибрид, перфектни за производство през пролетта и есента.Плодовете на тези тиквички са изравнени, дълги, цилиндрични и не прерастват.Листата на Ардендо F1 са силно нарязани, което позволява по лесно проветряване на растението и г..
49.00лв
Нов български индетерминантен, средноранозрял сорт домат тип Български гигант. Растенията са мощни, с дебело стъбло, средно дълги междувъзлия. Плодовете са червени, полско кръгли, със зелен пръстен, средно оребрени, много едър тип Гигант, достигащи 800 гр -1,5 кг и повече, средно твърди, месести, ар..
3.50лв
 Микс от ранни сортове салати , за свежа и много полезна салата. Листата са малки, много крехки, с чудесен вкус  и с микс от цветове- от зелено до червено. В опаковката има семена за пролетна, лятна и есенна реколта, като времето за вегетация е бързо за 25-30 дн, след което може ..
1.10лв
Чешки сорт чушки идеални за пържене, за прясна консумация и за консервиране. Високодобивният пипер има нелютив вкус и е подходящ за хапване от хора, които не харесват пикантните зеленчуци.Дължината на плодовете средно е 14 – 15 см. Наподобяват визията на чорбаджийските чушлета. Диаметърът ..
1.40лв
Добре познат и обичан сортът Биг Бийф F1 ще ви зарадва с богата и качествена реколта. Той узрява рано - около 73 дни след разсаждане.Сортът  е индетерминантен, високодобивен и може да се отглежда както в оранжерии, така и на открито.Доматите са едри, достигат тегло 230-330 грама, със заоблена ф..
7.20лв
Салатно цвекло Бордо е средноранено и формира тъмно червени кореноплоди, които имат кръгла форма.Месестата част е с червени ивици.Салатното цвекло Бордо има отличен вкус, може да се консумира прясно, да се консервира и понася продължително съхранение...
1.00лв
Едногодишно растение с ароматни светлозелени листа със специфичен аромат.Отглежда се чрез директна сеитба или чрез разсад.Сеитбена норма - 60 - 120 г/100 кв.м - при директна сеитба                    ..
1.50лв
Показва 1 до 12 от 103 (9 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация