Меню
Кошница

Флориан

Ардендо F1
2-3 дни
  Тиквички Ардендо F1 са ранен до средноранен хибрид, перфектни за производство през пролетта и есента.Плодовете на тези тиквички са изравнени, дълги, цилиндрични и не прерастват.Листата на Ардендо F1 са силно нарязани, което позволява по лесно проветряване на растението и г..
49.00лв
 Микс от ранни сортове салати , за свежа и много полезна салата. Листата са малки, много крехки, с чудесен вкус  и с микс от цветове- от зелено до червено. В опаковката има семена за пролетна, лятна и есенна реколта, като времето за вегетация е бързо за 25-30 дн, след което може ..
1.10лв
Чешки сорт чушки идеални за пържене, за прясна консумация и за консервиране. Високодобивният пипер има нелютив вкус и е подходящ за хапване от хора, които не харесват пикантните зеленчуци.Дължината на плодовете средно е 14 – 15 см. Наподобяват визията на чорбаджийските чушлета. Диаметърът ..
1.40лв
Добре познат и обичан сортът Биг Бийф F1 ще ви зарадва с богата и качествена реколта. Той узрява рано - около 73 дни след разсаждане.Сортът  е индетерминантен, високодобивен и може да се отглежда както в оранжерии, така и на открито.Доматите са едри, достигат тегло 230-330 грама, със заоблена ф..
7.20лв
Салатно цвекло Бордо е средноранено и формира тъмно червени кореноплоди, които имат кръгла форма.Месестата част е с червени ивици.Салатното цвекло Бордо има отличен вкус, може да се консумира прясно, да се консервира и понася продължително съхранение...
1.00лв
Едногодишно растение с ароматни светлозелени листа със специфичен аромат.Отглежда се чрез директна сеитба или чрез разсад.Сеитбена норма - 60 - 120 г/100 кв.м - при директна сеитба                    ..
1.50лв
 Семена на диск българска национална кухня, които съдържат комбинация от четири много популярни и любими за родната ни кухня български подправки – магданоз, копър, мащерка и девисил.Нашето предложение е да отгледате тези ароматни растения в саксии, така че да разполагате с тях по всяк..
2.90лв
Домати  Български трапезен F1 е нов български хибрид, подходящ за ранно и средно ранно производство в полиетиленови оранжерии и на открити площи.Растенията са индетерминантни (колови), с мощна коренова система, с дебело и много добре облистено стъбло, с интензивен зелен до тъмно зелен цвят..
2.50лв
Бяла шипка е лют, средно ранен до късен сорт пипер. Може да се отглежда чрез разсад, в оранжерии и на открито.  Подходящ е за прясна консумация и консервиране.Пипер Бяла шипка образува висок храст.Плодовете са с конусовидна форма, светло зелени в техническа зрелост и черевени в б..
1.00лв
Двугодишно растение с височина 50-100 см.Размножава се чрез семена,които се засяват през лятото разпръснато на дълбочина 1-2 см.Готовия разсад се слага на постоянно място през есента или пролетта.Валерианата се отглежда за корени и коренища,които съдържат етерични масла,алкалоиди и др...
1.30лв
Късен сорт лук  с кръгла форма и голяма глава със средно тегло 0,100 - 0,160 кг с тъмно жълта кора и бяла сърцевина. Много подходящ за прясна консумация. Подходяща за залепване. Вегетационният период е 135-145 дни.Видове производство:- от семена и разсад -25 февруари-5 март- зеле..
1.40лв
Ранен хибриден сорт средноплодни краставици от типа Тимор F1, предназначен за отглеждане както на открито така и на закрито. Плодовете са висококачествени, тъмнозелени на цвят с дължина до 19 см. и малко семена. Сорта е устойчив на много болести. Вегетация 50-55 дни...
2.00лв
Показва 1 до 12 от 61 (6 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация