Меню
Кошница

Hazera

Brand: Hazera
HTP-11 F1 е нов индетерминантен розов домат, селекция на “Hazera”. Хибридът е подходящ за отглеждане в отопляеми и неотопляеми оранжерии. Растението е компактно с къси междувъзлия. Плодовете са изравнени с по 5 - 6 плода на китка със средно тегло 260 - 300 грама и изкючително вкусни. Имат насит..
125.00лв
Brand: Hazera
Арон F1 е хибрид пипер тип "капия", селекция на "Hazera". Растението е компактно и високо продуктивно, устойчиво наToMV. Плодовете са светло зелени, три-четири камерни със средно тегло 120 - 130 гр. При узряване стават наситено червени за разлика от повечето хибриди от този вид(например Пирует). Под..
92.00лв
Brand: Hazera
Балбро F1 е хибрид зеле, селекция на "Hazera", подходящ за свежия пазар. Растението е с много силна коренова система, гарантираща висок добив при различни условия(вероятно най-продуктивният сорт в този сегмент) с вегетация 60 - 65 дни. Главата е с кръгла форма, мека консистенция и тегло 2 - 3 кг. Ус..
51.00лв
Ботеро F1 ( Botero )
Изчерпано
Brand: Hazera
Ботеро F1 е хибрид дългоплодна краставица, селекция на "Hazera". Растението е бързорастящо с отворен хабитус, с многодобро зареждане и ранозрелост с устойчивост на CVYV, Cca, Ccu. Плодовете са тъмно зелени, леко оребрени, без шийка с дължина 32 - 34 см. Подходящ период за отглеждане - пролет и есен ..
184.00лв
Brand: Hazera
 Средно ранен хибрид, тип "Рома", селекция на "Hazera". Развива мощно растение  с голяма листна маса, устойчиво на Vd, Fol 1, Fol 2, ToMV, TSWV,  Mj, Pst. Плодовете са много едри, с продълговата форма, много добър цвят и високо качество  със средно тегло над 180 гр. Хибрида е под..
98.00лв
Brand: Hazera
Даровита е хибрид типична капия. Плодовете са конични с цвят от светлозелено (в началото) до червен. Те са двукамерни, дебелостенни и имат много сладък вкус. Подходящи са за преработка, печене и съхранение (отлична трайност). Продукцията е от уеднаквени плодове с високо съдържание на сухо вещество. ..
89.00лв
Brand: Hazera
Джина F1 е хибрид пъпеш тип "Галия", селекция на "Hazera". Растението е средно облистено, устойчиво на Fom 0,1,2, MNSV, Pc, Sf. Плодовете са кръгло-овални с тегло 2 - 4 кг. с добра следберитбена трайност. Имат зелен цвят на "месото" и захарност 12 - 14%. Хибрида е подходящ за отглеждане на открито, ..
63.00лв
Brand: Hazera
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението е компактно и силно. Китките имат добро опрашване при високи температури. Плодовете са едри, със сферична форма и наситено червен цвят. Не образуват ..
105.50лв
Brand: Hazera
Карел е сорт лук за зелено, селекция на "Hazera" с отличен търговски вид. Листата са изправени, тъмнозелени с ясно изразен контраст между бялата и зелената част. Лесен за почистване. Подходящ за отглеждане на открито и в оранжерии.Сеитбена норма: 200 - 300 хиляди растения/дка..
33.00лв
Корнус F1 (Cornus)
Изчерпано
Brand: Hazera
Корнус F1 е хибрид пипер тип "сиврия", селекция на "Hazera". Растението е компактно и високо продуктивно. Плодовете са светло зелени с дължина 15-20 см, ширина в основата 5 см. При узряване стават червени. Подходящ за ранно производство на открито и в оранжерии.Дължина на плодовете:15-20 х 5 см..
156.00лв
Brand: Hazera
Лави Гал F1 е хибрид пъпеш, селекция на "Hazera". Растението е силно облистено, устойчиво на Fom 0,1,2, Pc, Sf. Плодовете са кръгли с тегло 1 - 1,5 кг. с добра следберитбена трайност. Имат зелен цвят на "месото" и захарност 10 - 12%. Хибрида е подходящ за ранно производство.Тегло на плодовете: ..
68.00лв
Brand: Hazera
Ландини F1 е много пластичен хибрид зеле, селекция на "Hazera", с вегетация около 90 дни след разсаждане, устойчив на напукване. Главата е с кръгла форма, с тегло 3 - 6 кг., в зависимост от гъстотата на засаждане.Тегло на главите: 3-6 кгВегетационен период: около 90 дниУстойчивости:Fusarium con..
36.00лв
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация