Меню
Кошница

Plantella гранулиран специален тор за иглолистни растения с добавен магнезий

Plantella гранулиран специален тор за иглолистни растения с добавен магнезий
Plantella гранулиран специален тор за иглолистни растения с добавен магнезий
 • Наличност: В наличност
11.50лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Специален минeрален тор за здрав растеж, красив външен вид и срещу покафеняване. Тор за всички видове иглолистни дървета и храсти, като туя, кипарис, дървовидна хвойна, смърч, ела, кедър, бял и черен бор, бяла и черна мура, пондероски борове и други. Тор в кристална форма, 100% разтворимост.

 • Тройна употреба: чрез поливане, торене върху листата или разпръскване.
 • Адаптиран състав на основните NPK хранителни вещества и микроелементи.
 • Добавен магнезий, предпазва иглите от покафеняване.
 • 1 кг е достатъчен за 200 л разтвор за поливане.
 • Плантела специален тор е за основно подхранване на иглолистни видове. Когато засаждате ново иглолистно растение в почвата, добавете 50-100 гр. тор (смесен преди това с покриващата почва). След засаждане трябва да бъде полято много добре. Другите видове наторявайте с 50 гр /m2 през ранна пролет и по време на първата половина на Юни с 25 гр /m2 на растение.

  Прилагайте под иглолистното растение на разстояние 20см от кората на дървото.

  EC N-P-K 12-5-24 тор с магнезий 6%

  Основни хранителни вещества:
  N (азот): 12%
  2 % във форма на NH4
  10 % във форма на NH2
  P2O5 (фосхорен пентоксид): 5 % – 4,5 % във водноразтворима форма
  K2O (калиев оксид): 24 % във водноразтворима форма
  MgO (магнезий оксид): 6%

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок д..
4.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
225.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
4.00лв
Исмини F1 (Ismini)
2-3 дни
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
111.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
34.00лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
4.00лв
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
58.00лв 70.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
80.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация