Меню
Кошница

Промоции

Brand: Wing Seed
Изключително гъвкав хибрид за отглеждане през пролетта и есента в неотопляеми оранжерииРастението е много добре балансирано и добре адаптирано към топлина и студ – лесно за отглежданеПлодовете са прави и добре оформени с високо качество през целия цикъл на производствоТъмно зелени, с восъчен налеп, ..
55.00лв 62.00лв
Brand: Syngenta
Подходящ за ранно производство с къса вегетация и средно мощно растение с много добро залагане на плодовете. Бостана позволява отглеждане при всякакви схеми и технологии, като понася добре по-лоши климатични условия в началото на вегетацията и предлага добро залагане на плодове, дори и при по-ниски ..
132.00лв 136.00лв
Brand: Syngenta
Витали е универсална подложка за използване при ранно и средно ранно производство. Развива се на средно тежки и песъкливи почви. Много добро развитие има върху влагозадържащи почви. Растенията са по-устойчиви на ниски температури. Разположението на корена е вертикално, което обеснява много добр..
90.00лв 97.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Мощен, средно-ранен и продуктивен хибрид.Силно и мощно растение с висока степен на адаптиранеПлодовете са с продълговата форма, тънка, но здрава кора и достигат 10-16кгВътрешността е ярко червена, нежна, сочна и сладкаСилна устойчивост на Фузариум..
65.00лв 70.00лв
Brand: YUKSEL
Новият хит при розовите домати от фирма Юксел. "Първи братовчед" на популярния сорт Пинк рок с подобрено опрашвае, 5-6 домата на китка. Силно устойчив на напукване и върхово книене! Подходящ за отглеждане както в стъклени ,така и в полиетиленови оранжерии. Зима - пролет и лято - есен. Много висок до..
171.00лв
Brand: Wing Seed
Хибрид за пролетно-лятно отглеждане в стъклени и полиетиленови оранжерииСилно генеративно растение,подходящ за отглеждане както на висока конструкция, така и на стандартнаДобра комбинация от от производителност и устойчивост срещу брашнеста манаАатрактивни тъмно-зелени плодове с дължина 32-35смУстой..
55.00лв 59.00лв
Brand: Wing Seed
Високо продуктивен хибрид за отглеждане от късна пролет до есенСилно и много отворено, генеративно растениеСилна устойчивост срещу опадане на завръзите при много високи температуриПлодовете са силно оребрени, тъмно зелени с дължина 33-36см с високо качествоУстойчивости:HR: Px;CVYV;Ccu;CGMMV;IR: CU;..
48.00лв 52.00лв
Brand: Syngenta
Емфъсайз е подложка за ранно производство, подходяща за отглеждане на уплътнени и средно тежки почви. Много добре понася развитите върху влагозадържащи почви. Коренът се развива в плиткия хоризонтален почвен слой, който се затопля най-бързо и увеличава ранозрелостта на присаденото растение. Под..
93.00лв 99.00лв
Есказу F1 ( ESCAZU F1 ) Есказу F1 ( ESCAZU F1 )
-9 % Изчерпано
Brand: Syngenta
Есказу F1 е зеле  предназначено за пресния пазар и преработка. Вегетационен период: 90-100 дни. Растението има силен хабитус, който позволява по-добро развитие през лятото. Има потенциал за висок добив. Устойчивост на фузариум и толерантност на трипс. Бързо първоначално нарастване на главата, с..
41.00лв 45.00лв
Brand: Syngenta
Пипер тип камба, предназначен за производство на открито и в оранжерии за реализация на пресния пазар, консервиране и преработка. Растението има висок добивен потенциал. Има средно мощен хабитус с добре развито стъбло и корен, средно дълги междувъзлия. Кабала притежава високо сухо вещество и на..
41.00лв 44.00лв
Brand: Hazera
Лави Гал F1 е хибрид пъпеш, селекция на "Hazera". Растението е силно облистено, устойчиво на Fom 0,1,2, Pc, Sf. Плодовете са кръгли с тегло 1 - 1,5 кг. с добра следберитбена трайност. Имат зелен цвят на "месото" и захарност 10 - 12%. Хибрида е подходящ за ранно производство.Тегло на плодовете: ..
70.00лв 74.00лв
Brand: Nong Woo Bio
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен период.Плодовете са с леко овална форма и тегло 6-8кг. Вътрешността е наситено червена и устойчива на напукване...
58.00лв 70.00лв
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация