Меню
Кошница

Дини

Тези дини са устойчиви на антракноза и толерантен към фузариум.Оцветяването на кората на дините е в светло зелено с тъмно зелени широки, меридиално ивици.Месото на този сорт диня е малинено червено, с консистенция и много добър вкус. Подходящ за производство под тунели и на открито.Изключително..
1.50лв
Диня мраморна 17е средно ранен високодобивен сорт.Плодовете са гладки, светло зелени, прошарени с тъмно зелени петна, с крехка кора и сладка месеста част, със средно тегло 4 - 6 кг.Сортът е известен със своите отлични вкусови качества. Вегетационен период - 75 - 80 дни.Разфасовки: 5 гр., 10 гр., 100..
1.50лв
Интересния вид на дините ги прави популярни сред редица родни производители. Сладостта им и високите добиви, които дават са част от причините, сортът да бъде избиран и търсен.Плодовете представлява динки с кръгли форми,на които кората е оцветена в тъмно-зелено.Вътрешността се характеризира..
1.50лв
Средноранен полски сорт дини, предназначен за отглеждане при полско производство и в полиетиленови тунели. Плодовете са едри, със средно тегло 3.5 - 5.5 кг, месестата част е жълта, хрупкава и сладка, с малко семки. Вегетационен период  68 - 75 дни.Сеитба:  засяване за разсад в полиетиленов..
2.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация