Меню
Кошница

Фасул

Голд
Изчерпано
Средно ранен, високопродуктивен сорт с удължен период на прибиране на реколтата.Устойчив на антракноза.Има невлакнести шушулки, прави, интензивно жълти, дълги 12-15 см, разположени в горната част на растението.Препоръчва се за директна консумация, консервиране и замразяване.Подходящ за отглеждане в ..
2.20лв
Капитано
Изчерпано
Високодобивен сорт с повишена устойчивост на болести. Силно, изправено растение с височина 50 см. Плодовете са изравнени, започват са пожълтяват бързо и цвета не избледнява, без конци с бели зърна. Използва се за прясна консумация и преработка с отличен вкус.Размер на чушките: 15 см дължина, 20 мм ш..
2.20лв
Сортът е предназначен за прясна консумация и консервиране, отглежда се без колове, с отличен вкус, без лико (конци).Растенията са високи около 45- 50 см. Чушките са зелени, месести, плоски и широки. Семената са бели, едри. Високодобивен сорт с отлични вкусови качества.Семената поникват от 7 до 14 дн..
2.30лв
Маркони
Изчерпано
Сортът е без лико (конци), нисък. Чушките са зелени, плоски, широки, много месести с бели зърна. Високодобивен сорт, с отлични вкусови качества. Подходящ за прясна консумация и консервиране. Семената се засаждат април - май, когато опасността от слани е преминала...
2.20лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация