Меню
Кошница

Корнишон

 Корнишони Париж
Изчерпано
Средно ранен, високодобивен сорт за отглеждане на открито . Краставиците са малки, не са склонни към пожълтяване. Плодовете се берат ежедневно по време на узряването. Ядат се пресни, мариновани, консервирани.Указания за отглеждане:Семената се засяват: април , на дълбочина 1-2 см.Оптим..
1.20лв
Деликатес
Изчерпано
Салатен  сорт подходящ и за консервиране.Брой семена в 1 г - около 25-30 бр.Сеитбена норма - 25-30 г/100 кв.м.Отглежда се чрез разсад или директна сеитба на опорна конструкция.Разстояние на разсаждане: 100 - 120 см между редовете и 25 - 30 см между растенията в реда.Оптимална температура за пон..
1.20лв
Средно ранен сорт. Изключително подходящ за консервиране (туршии). Кората му е лъскава и с наситено зелен цвят, с ивици по 3/4 от дължината на плода и брадавици със среден размер. Съотношението между дължината и диаметъра е 3,0:1.Вегетационен период - 58-50 дниУказания за отглеждане:Сеитба:Ранно:&nb..
1.50лв
Левина микс
Изчерпано
Корнишони Левина микс е ранен до средно ранен хибрид.Плодовете са с цилиндрична форма, тъмно зелени на цвят, с множество брадавички. Те са с дължина от 3 до 9 см., изключително крехки и ароматни.Този хибрид може да се отглежда на открито и на закрито, без конструкции.Издържа на транспортиране.П..
1.50лв
Корнишони Регина F1 е ранен хибриден сорт късоплодни краставици/корнишони/ за отглеждане в оранжерии и на открито. Плодовете са тъмнозелени, с отличен вкус, без горчивини. Регина F1 е подходящ сорт за производство в основен сезон в оранжерии и на открито с търговска цел.Сеитбена норма: 250-300 гр/дк..
1.40лв
Тимор F1 е ранен, късоплоден хибрид, който е подходящ за разсаждане на открито и в култивационни съоръжения.Растенията са високопродуктивни, мощни, със силна коренова система.Плодовете са тъмнозелени, леко оребрени с дължина 16-18 см.Те са изравнени, с превъзходни вкусови качества.Устойчивости:..
2.80лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация