Меню
Кошница

Корнишон

Brand: ОПАЛ ЗИ
Салатен  сорт подходящ и за консервиране.Брой семена в 1 г - около 25-30 бр.Сеитбена норма - 25-30 г/100 кв.м.Отглежда се чрез разсад или директна сеитба на опорна конструкция.Разстояние на разсаждане: 100 - 120 см между редовете и 25 - 30 см между растенията в реда.Оптимална температура за пон..
1.20лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Корнишони Левина микс е ранен до средно ранен хибрид.Плодовете са с цилиндрична форма, тъмно зелени на цвят, с множество брадавички. Те са с дължина от 3 до 9 см., изключително крехки и ароматни.Този хибрид може да се отглежда на открито и на закрито, без конструкции.Издържа на транспортиране.П..
1.50лв
Корнишони Регина F1 е ранен хибриден сорт късоплодни краставици/корнишони/ за отглеждане в оранжерии и на открито. Плодовете са тъмнозелени, с отличен вкус, без горчивини. Регина F1 е подходящ сорт за производство в основен сезон в оранжерии и на открито с търговска цел.Сеитбена норма: 250-300 гр/дк..
1.30лв
Тимор F1 е ранен, късоплоден хибрид, който е подходящ за разсаждане на открито и в култивационни съоръжения.Растенията са високопродуктивни, мощни, със силна коренова система.Плодовете са тъмнозелени, леко оребрени с дължина 16-18 см.Те са изравнени, с превъзходни вкусови качества.Устойчивости:..
2.80лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация