Меню
Кошница

Краставици

Средно ранен високодобивен средноплоден сорт краставици. Плодовете са цилиндрични, зелени и гладки, с дължина 18-20 см. и отлични вкусови качества. Подходящи за отглеждане на открито и в полиетиленови оранжерии.Средноплодни краставици, подходящи за прясна консумация. Плодът е цилиндричен, лъска..
1.20лв
Бета Алфа F1 е изключително родовита и образува къси краставици със средна дължина около 18 - 20 см.Плодовете са цилиндрични и гладки с изключително високи вкусови качества и почти нямат брадавици. Те се предпочитат от търговците, защото имат перфектен търговски вид. Плодовете на Бета Алфа..
1.40лв
Гергана
Изчерпано
Сорт Гергана е подходящ за отглеждане както на открито, така и в оранжерии.Плодовете са тъмно зелени и достигат дължина около 30 см.Те са много крехки, без горчивина и са с редки брадавички.Понася характерния за България климат с резки температурни промени, много издържлив и приспособим сорт. Подход..
1.00лв
Сорт Гергана е подходящ за отглеждане както на открито, така и в оранжерии.Плодовете са тъмно зелени и достигат дължина около 30 см. Те са много крехки, без горчивина и са с редки брадавички.Понася характерния за България климат с резки температурни промени, много издържлив и приспособим сорт.Подход..
1.20лв
Ранен хибриден сорт средноплодни краставици от типа Тимор F1, предназначен за отглеждане както на открито така и на закрито. Плодовете са висококачествени, тъмнозелени на цвят с дължина до 19 см. и малко семена. Сорта е устойчив на много болести. Вегетация 50-55 дни...
2.80лв
Български салатни краставици с отличен вкус, селекция на Опал ЗИ - Пловдив.Плодовете са светлозелени с крехка и сочна консистенция, малко бодлички и дължина 15-20см. Растенията са жизнени, устойчиви на засушаване и високи летни температури. Подходящи са за отглеждане за ранно производство в полиетил..
1.60лв
Сортът е ранен, жизнен, буен растеж. Плодовете са удължено цилиндрични, дълги 21 см., без горчивина, тъмно зелени с бели шипчета. Отлични вкусови качества и много добра добивност. Подходящ за отглеждане в полиетиленови оранжерии и полско производство. Разсад се прави от март до април. Разсаждат се о..
1.20лв
Brand: HASARA SEEDS
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодовете са с дължина 24-26смТъмнозелени и лъскави в сравнение с обикновените краставици.Хрупкава трошаща захар, идеална е и за туршии и салати Подходяща з..
5.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмнозелени, средни по размер,сравнително дебели стъбла и много женски цветове.Плодовете са с дължина около 23-25 см, тъмнозелена, с дълга цилиндрична фо..
5.00лв
Ранен популярен хибриден сорт, предназначен за производство на открито и целогодишно в оранжерии. Плодовете са цилиндрични, тъмнозелени, гланцирани, с дължина 30-35см. и средно тегло 330-350 гр. Сортът е много високодобивен, с висока съхраняемост и отлични вкусови качества.Вегетационен период: ..
5.00лв
Ранен високодобивен сорт, подходящ за оранжерийно отглеждане и производство на открито. Плодовете са тъмно зелени, дълги 35-40см., с тънка кора, без гочвина, с отлични вкусови качества.Вегетационен период:  62 дни..
2.20лв
Телеграф F1 е ранен, дългоплоден и  високодобивен хибрид краставици. Отглеждат се на опорна конструкция, в оранжерии и на открито, чрез разсад и директна сеитба.Растенията са жизнени и с много силен растеж.Плодовете са с тънка, тъмно зелена кора и са без брадавици по повърхността. Те са с ..
2.00лв
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация