Меню
Кошница

Краставици

Средно ранен високодобивен средноплоден сорт краставици. Плодовете са цилиндрични, зелени и гладки, с дължина 18-20 см. и отлични вкусови качества. Подходящи за отглеждане на открито и в полиетиленови оранжерии.Средноплодни краставици, подходящи за прясна консумация. Плодът е цилиндричен, лъска..
1.20лв
Сорт Гергана е подходящ за отглеждане както на открито, така и в оранжерии.Плодовете са тъмно зелени и достигат дължина около 30 см.Те са много крехки, без горчивина и са с редки брадавички.Понася характерния за България климат с резки температурни промени, много издържлив и приспособим сорт. Подход..
1.00лв
Ранен хибриден сорт средноплодни краставици от типа Тимор F1, предназначен за отглеждане както на открито така и на закрито. Плодовете са висококачествени, тъмнозелени на цвят с дължина до 19 см. и малко семена. Сорта е устойчив на много болести. Вегетация 50-55 дни...
2.00лв
Български салатни краставици с отличен вкус, селекция на Опал ЗИ - Пловдив.Плодовете са светлозелени с крехка и сочна консистенция, малко бодлички и дължина 15-20см. Растенията са жизнени, устойчиви на засушаване и високи летни температури. Подходящи са за отглеждане за ранно производство в полиетил..
1.60лв
Сортът е ранен, жизнен, буен растеж. Плодовете са удължено цилиндрични, дълги 21 см., без горчивина, тъмно зелени с бели шипчета. Отлични вкусови качества и много добра добивност. Подходящ за отглеждане в полиетиленови оранжерии и полско производство. Разсад се прави от март до април. Разсаждат се о..
1.20лв
Brand: HASARA SEEDS
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодовете са с дължина 24-26смТъмнозелени и лъскави в сравнение с обикновените краставици.Хрупкава трошаща захар, идеална е и за туршии и салати Подходяща з..
4.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмнозелени, средни по размер,сравнително дебели стъбла и много женски цветове.Плодовете са с дължина около 23-25 см, тъмнозелена, с дълга цилиндрична фо..
4.00лв
Телеграф F1 е ранен, дългоплоден и  високодобивен хибрид краставици. Отглеждат се на опорна конструкция, в оранжерии и на открито, чрез разсад и директна сеитба.Растенията са жизнени и с много силен растеж.Плодовете са с тънка, тъмно зелена кора и са без брадавици по повърхността. Те са с ..
2.00лв
Brand: Sakata
Ран, високодобивен, с отлични качества хибрид. Начина на отглеждане и резитба е както българският сорт “Гергана”. Основните предимства на този хибриден сорт са изключителната му устойчивот на брашнеста мана, високата му толерантност на обикновенна мана и високи температури. Тази устойчивост осигуряв..
2.80лв
Тести кинг F1 е много ранен високодобивен хибрид краставици. Подходящ за отглеждане в оранжерии и на открито, чрез разсад или директна сеитба.Плодовете са дълги и са изобилстващи от женски цветове. Те са тъмно зелени, гладки, с малки бели бодлички. Тести Кинг F1  са с крехка и хр..
2.80лв
Brand: TOKITA
Много ранни, високодобивни и хрупкави дълги краставици, изобилстващи от женски цветове. Сортът е толерантен на брашнеста мана. Подходящ за отглеждане в оранжерии и на открито, устойчив на ниски и високи температури. Плодовете са с дължина 28 - 32 см с тъмнозелен цвят с малки бели бодлички...
2.50лв
Тимор F1 е ранен, късоплоден хибрид, който е подходящ за разсаждане на открито и в култивационни съоръжения.Растенията са високопродуктивни, мощни, със силна коренова система.Плодовете са тъмнозелени, леко оребрени с дължина 16-18 см.Те са изравнени, с превъзходни вкусови качества.Устойчивости:..
2.80лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация