Меню
Кошница

Репички

Алабаш Бял
Изчерпано
Двугодишно растение с кръгла форма на плода,с крехка, нежна и сладка месеста част, с високо съдържание на захари и витамин С.Ран сорт с по-дребни стъблоплоди и по-слаба студоустойчивост.Брой семена в 1 г -  250 - 300 бр.Сеитбена норма: 6 - 8 г/100 кв.м.       ..
1.50лв
Средно ранен популярен високодобивен сорт. Отличен за полско отглеждане. Кореноплодите са кръгли, с диаметър 3.5-4 см, интензивно рубинено-червени отвън, с тънка опашка, с бяла сочна и много вкусна месеста чест, без лютивина и бавно изкуфяват. Вегетационен период: 30 - 35 дни.Указания..
1.30лв
Цветен микс от ранни бързорастящи репички, подходящи както за оранжерийно отглеждане , така и на открито. Кореноплодите са бели, жълти, червени, лилави. Предпочитани за прясна консумация и декорация на салати. Вегетация около 25-30 дни...
1.40лв
В този микс се съдържат общо три ленти. Има семена на моркови Нантес и репички сорт Родос.Дължината на всяка хартиена лента е 1,33 метра. Семената на зеленчуците се сеят много лесно. Фабрично семенцата са разпределени на оптимални разстояния едно от друго. Какво означава това? Ви..
3.00лв
Сакса
Изчерпано
Брой семена в 1 г - около 100 - 150 бр.Сеитбена норма - 150 - 200 г/100 кв.мСеитбата се извършва втората половина на м.09 до средата на м.10., като се сее разпръснато или редово на 14 - 30 см между редовете.Отглеждат се на открито, полиетиленови и стоманено-стъклени оранжерии.Засява се на дълбочина ..
1.00лв
Средноедри кореноплоди с цилиндрична форма, оцветени в червено в горната част и бяло – в долната. Подходящ е за ранно полско производство, както и за есенно отглеждане. Вегетационен период: 35-45 дни.Сеитба: февруари-март...
1.00лв
Средно едри кореноплоди със сферична форма, оцветени  червено в горната половина и бяло – в долната. Листната розетка е съставена от по-голям брой и по-едри листа.  Подходящ е за ранно полско производство, както и за есенно отглеждане.Вегетационен период: 35 – 40  дни.Сеитба: фев..
1.00лв
Кореноплодите имат кръгла сферична форма, интензивно червено оцветяване на кожата, тънка опашка и плътна консистенция. Техническата зрялост бавно отминава. Подходящ за пролетно и есенно производство. Средно ранен сорт. Отличен за отглеждане на открито.Директно засяване: ІІ -ІІІ /..
1.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация