Меню
Кошница

КЛИФОРД F1 ( CLIFFORD F1 )

 КЛИФОРД F1 ( CLIFFORD F1 )
КЛИФОРД F1 ( CLIFFORD F1 )
  • Наличност: В наличност
74.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Семена за Пипер Клифорд F1 ( Clifford F1 ) от секция Hazera

·         Пипер, тип “капия”.

·         Развива изключително мощно  растение с отворен хабитус, подходящо за отглеждане на открито и в култивационни съоражения.  

·         Изравнени, дву-трикамерни плодове с дължина 16-18 см и ширина в основата  6-8 см, средно тегло 140 гр. Зелен цвят до наситено червен при узряване. Дълга следберитбена трайност.

·         Устойчивост* на вирусите на тютюнева мозайка (ToMV) и бронзовост (TSWV).

·         Характерното за хибрида е силната коренова система и неиздребняването на плодовете на горните етажи, независимо от техния брой.

Изключително концентрирано плододаване на червено. От втората половина на Август до края на Септември с три бранета се постига много висок добив. Около 60% от този добив се реализира още с първото бране, а като количество се равнява  приблизително на крайния добив от останалите хибриди и сортове на пазара.

Препоръчителна гъстота – 5 500 растения на декар.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок д..
4.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
225.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
4.00лв
Исмини F1 (Ismini)
2-3 дни
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
111.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
34.00лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
4.00лв
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
58.00лв 70.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
80.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация