Меню
Кошница

manier

Brand: manier
АТАКАН F1 - ХИБРИД ПОДХОДЯЩ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ БЕЗ ПРИСАЖДАНЕ НА ПОДЛОЖКА.УСТОЙЧИВ НА КОРЕНОВИ БОЛЕСТИ.ТЪМНО ЗЕЛЕНА КОРА С ЗЕЛЕНИ ИВИЦИ И НАСИТЕНО ЧЕРВЕН БЪТРЕШЕН ЦВЯТ.ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЗАХАРИ.ПЛОДОВЕТЕ СА МЕЖДУ 8-12 КИЛОГРАМА.СРЕДНО РАНЕН ХИБРИД С ВИСОК ДОБИВЕН ПОТЕНЦИАЛ.СИЛНО ОБЛИСТЕНО РАСТЕНИЕ С МН..
60.00лв
Brand: manier
KARANFIL F1Нов идентерминантен ранен хибрид розови домати, с интензивен ранен цъфтеж, умерена листна маса, добра покривност на плодовете, което го прави подходящ за ранно и лятно-есенно производство.Предимството на този хибрид са твърдите плодове, което позволява по-дълго съхранение. Плодовете са ст..
150.00лв
Brand: manier
KUANTUM F1 Индетерминантен сорт,които е изключително устойчив на вируси и болести, в това число и новият ToBRFV - вирусът на кафявото набраздаване по плодоветеНеговата висока степен на устойчивост го прави отличен избор за производителите,които ценят безпроблемното развитие на растенията. Благодар..
250.00лв
Brand: manier
Нов розов детерминантен високодобивен хибрид със здрава структура на растението. Плодовете са в изящен розов цвят.Дълъг срок на годност и устойчивост на болести, този хибрид е перфектен избор за успешно и надеждно отглеждане.Име на сортаТегло на плодаФорма на плодПлодов цвятСрок на годностУстойчивос..
68.00лв
Brand: manier
HR: Fol: 0,1,2, Va, Vd, ToMVIR: Tswv, Tylcv,N (ma, mi, mj),ForСредноранен хибрид от тип 'Рома', селекция на 'Manier'. Този хибрид развива мощно растение с голяма листна маса. Плодовете са изключително едри, с продълговата си форма, обогатени с много добър цвят и високо качество, при средно тегло 160..
41.20лв
Brand: manier
Идеален за пролетно и есенно отглеждане в оранжерии, тунели и открити площи, този сорт предлага изключителна устойчивост и продуктивност. Плодовете му са цилиндрични и впечатляващо яркозелени.Със забележителна устойчивост на надраскване по време на беритбата, този сорт ви дава увереността, че ще нас..
68.00лв
Brand: manier
Високодобивен детерминантен хибрид, изключително устойчив на болести, подходящ за отглеждане през всички периоди на открито. Със средно ранно развитие и висока защита от слънчеви изгаряния, растението осигурява надеждна реколта. Устойчив на бронзовост!Плодът е наситено червен и изключително сочен, п..
50.00лв
Brand: manier
Подходяща за оранжерийно и открито отглеждане, тази тиквичка се отличава със здрава и продуктивна растителна структура. Плодовете са цилиндрични и изразително яркозелени, предоставяйки атрактивен външен вид и високо качество.С висока ефективност при пролетно и есенно производство, този сорт е идеале..
68.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация