Меню
Кошница

Патладжан

Патладжан Арагон F1 е ранен хибрид, който е подходящ за отглеждане на открито и закрито. Растенията за здрави и компактни, със силно развита коренова система. Плодовете са тъмни, лилаво до черно, лъскави и имат овална форма. Месото им е бяло и е без горчивина. Имат малка семенна камера. &nbs..
27.00лв
Brand: YUKSEL
Ранен сорт с вегетация 42-45 дни от разсаждане. Класически тип “капка” с изразен черен цвят, с много малко семки и почти без бодли. Твърди плодове с голяма трайност и сладък вкус...
42.00лв
Brand: Clause
Патладжан Класик F1  е ранен високодобивен хибрид, който узрява до 50 дни след засаждането.Растението е силно, здраво и правилно разклонено.Плодовете на Класик F1 са лъскави, тъмно морави на цвят и имат кръгло-овална, леко издължена форма.Може да се засява и отглежда и на открито, но пона..
42.00лв
Brand: YUKSEL
Негратин F1 е супер ран сорт . Класически тип „капка“ плодове, почти без семки. Дължината им е 16-20см. Изразително черен на цвят, без значение от големината на плода. Най-подходящ за ранно и средно ранно оранжерийно производство. Дава много добри резултати и при външни условия.Дължина на плода : 16..
45.50лв
Brand: Enza Zaden
Черна Перла е патладжан изключително добивен сорт за производство на конструкция. Растението е много силно и плододаването започва само след 60 дни. Плодовете са с превъзходно качество, блестящо черни, без семена и без кухини. Размер 20-22 х 10 см. Дръжката е без бодли и без мъх. За рекордни добиви ..
69.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация