Меню
Кошница

Пипер

Brand: Clause
Средно ранен сорт пипер, тип "Български рог", добре познат и търсен на пазара в България. Подходящ за оранжерийно и полско производство. Плодовете са островърхи, големина – 5х20 см, с дебели крехки стени, светлозелен, идеален за прясна консумация. Съхранява се продължително време без увреждания. Пон..
180.00лв 184.00лв
Brand: Hazera
Арон F1 е хибрид пипер тип "капия", селекция на "Hazera". Растението е компактно и високо продуктивно, устойчиво наToMV. Плодовете са светло зелени, три-четири камерни със средно тегло 120 - 130 гр. При узряване стават наситено червени за разлика от повечето хибриди от този вид(например Пирует). Под..
92.00лв
Brand: YUKSEL
Люта чушка с много високо качество . Ранен сорт с висок добив.Растението  е мощно с къси междувъзлия и много добър завръз.Плодът е тъмнозелен с дължина 8-10 см. твърд. За отглеждане в оранжерии през всички сезони...
84.00лв
Белканто F1 (Belcanto)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Ран сорт за производство на открито и закрито. Леко прибран растеж и добро листно покритие. Плодовете се залагат равномерно, много изравнени не издребняват, дори в края на вегетацията, което е предпоставка за високи добиви. Дължина 15-17 см, ширина 5-7 см. Цветът е типичен за капията с лек блясък, в..
0.00лв
Brand: ZKI
Хибриден пипер тип Камба, с висок добивен потенциал.Растенията са добре облистени, с добре развита коренова система и силно стъбло.Плодовете са със средна маса 170 -250 гр., дължина 4-7 см, широчина 9-11 см. и дебелина на перикарпа 5- 9 мм.Цветът на плодовете е интензивно червен както отвън, така и ..
45.00лв
Brand: Hazera
Даровита е хибрид типична капия. Плодовете са конични с цвят от светлозелено (в началото) до червен. Те са двукамерни, дебелостенни и имат много сладък вкус. Подходящи са за преработка, печене и съхранение (отлична трайност). Продукцията е от уеднаквени плодове с високо съдържание на сухо вещество. ..
89.00лв
Дона F1 (Donna)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Сладък пипер тип долма. Растенията са със силен растеж. Добро развитие на цветовете и при по-ранно производство. Плодовете са със средно тегло 140-160 гр, зелени, 2-3 камерни, затъпени, отлични за пълнене.Размери на плодовете: 140-160 гр.Устойчивости:Тютюнева мозайка (Tm)..
120.00лв
Brand: ZKI
Пипер тип " капия" за полско производство.Мощно растение със силни разклонения. Много светлозелен цвят,преминаващ в червен. Преобладаващо двукамерни плодове. Високодобивен потенциал!..
81.00лв
Едита F1 (Editta)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Това е един от най-новите хибридни пипери на “Енза Заден”. Отличава се с добрата си ранозрелост и силен растеж, който позволява получаването на по-високи добиви. Подходящ за производство на закрито и открито. Чушката е с дължина 15-18см и 5-7 см. диаметър. Светлозелен цвят(резеда), при неблагоприятн..
54.00лв
Brand: Syngenta
Пипер тип камба, предназначен за производство на открито и в оранжерии за реализация на пресния пазар, консервиране и преработка. Растението има висок добивен потенциал. Има средно мощен хабитус с добре развито стъбло и корен, средно дълги междувъзлия. Кабала притежава високо сухо вещество и на..
31.00лв
Brand: Syngenta
Капия за открито полско производство с много ранно встъпване в плододаване, което гарантира бърз добив на висока цена.Една от най- ранните капии на пазара. Гарантиран и равномерен добив през целия сезон.Растението е с добре развита листна маса, която предпазва от слънчев пригор и позволява..
52.00лв
Brand: Syngenta
Най-новият хибрид капия за производство в полиетиленови и стъклени оранжерии. Много добре се представя при високи температури. Мощно растение с добра толерантност към вируса на бронзовостта. Плодовете са тъмно червени подходящи, както за прясна консумация, така и за печене. Добивът е стабилен и пост..
73.50лв
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация