Меню
Кошница

POLYFEED FOLIAR 21-21-21

POLYFEED FOLIAR 21-21-21
Изчерпано
POLYFEED FOLIAR 21-21-21
  • Наличност: Изчерпано
85.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Poly-Feed™ Foliar e формула за открити площи. Листно приложение на торове е добре установен инструмент, за да завърши и да обогати храненето на растенията. Листно подхранване осигурява нормалното развитие на културите в случаите, когато е нарушена абсорбция на хранителни вещества от почвата.

Усвояване на хранителните вещества чрез листата е значително по-бързо, отколкото чрез корените, напръскване на листата също е метод, когато е необходима незабавна корекция на хранителни дефицити.

АнализТипиченМикронутриентиТипичен (pрm)
Общ азот ( N)21%Желязо (Fe) *1300
Нитратен азот (N-NO 3)2,1%Манган (Mn) *600
Амиден азот (N-NH 2)17,9%Бор (B)200
Фосфор ( Р 2О 5)21%Цинк (Zn) *180
Водоразтворим калий ( K 2 O)21%Мед (Си) *130
Молибден (Mo)80
Aджувант0.5%* EDTA-хелати

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Високопродуктивен хибриден розов домат от новата селекция на Нидерландската компания WingSeed.За отглеждане в оранжерии от ранна пролет до късно лято...
217.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
130.00лв
Мис Малина е средно ранен картоф, подходящ, както за промишлена преработка на пържени картофи, така и за домашен трапезен картоф.Мис Малина се отлича..
50.00лв
Алиби F1 (Alibi)
Изчерпано
Алиби F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е много жизнен и издръжлив на засушаване. Плодовете са светлозелени, брадавичест тип с ..
3.20лв
Междувидов хибрид Maxima x Moschata подложка за дини, пъпеши и краставици.Висока кълняемост (над 97 %), бързо и равномерно поникване. Отлична съв..
60.00лв
Ново поколение безколов розов хибирд от Синджента с отлична форма и размер на плодовете. Изключително подходящ за прясна консумация с прекрасни вкусов..
41.00лв
Хибридна тиквичка със светлозелен цвят от Seminis. Вегетационния период е 40-45 дни след разсаждането.Растенията са силни, полуизправени и компак..
52.00лв
Торфен субстрат готов за употреба за производство на зеленчукови и цветни разсадиОбогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Фракция 0..
7.50лв
Турбине F1 е хибрид сладък пипер, селекция на "Bejo Zaden", подходящ за отглеждане на открито и в оранжерии. При оптимална температура 20 - 30°С, кълн..
17.00лв
Спринтер F1 (Sprinter)
Изчерпано
Спринтер F1 е много ранен хибрид диня, селекция на "Hazera". Растението е силно с изравнени, дружно узряващи плодове. Те са кръгли с окраска тъмнозеле..
54.00лв
Това е един от най-новите хибридни пипери на “Енза Заден”. Отличава се с добрата си ранозрелост и силен растеж, който позволява получаването на по-вис..
54.00лв
Торфен субстрат обогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Малко по-едрата структура го прави идеален за пикирането на разсадите и за..
26.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация