Меню
Кошница

Корнишони

Brand: Nunhems
Семена за Корнишони Аякс F1 ( Ajax F1 ) от секция NuhnemsВисоко добивен хибрид.Могат да бъдат отглеждани както на конструкция така и на земя. Имат универсална приложимост за консервиране и за пресен пазар. Хубав атрактивен зелен цвят. Устойчивости: HR: Px, Ccu IR: CMV ..
40.00лв
Brand: YUKSEL
Семена за Корнишони Каприкорн F1 ( Capricorn F1 ) от секция ClauseРанен сорт. Представя се еднакво добре за ранно производство в оранжерии и полиетиленови тунели, както и перфектно на открито. Отличава се с раннозрелост, атрактивна форма на плода, който е прав, дълъг и без уширяване в..
73.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Корнишони Кибрия F1 ( Kybria F1 ) от секция Rijk ZwanЛидер на пазара от години, за отглеждане на конструкция на открито и закрито за дребни плодове. Залага по няколко плода на възел, ограничени странични разклонения и високодобивен потенциал. Устойчивости - Краста , Брашнеста мана, Обикнов..
16.00лв
Brand: Syngenta
Семена за Корнишони Пасамонте F1 ( Pasamonte F1 ) от секция SyngentaУстойчивост: HR = Ccu., IR = CMV, PxПредназначение:За прясна консумация и консервиранеПлодове:Цилиндрични, тъмнозелени и хрупкавиСъотношение дължина ширина 3:1Плодовете забавят растежа си при достигане настандартния размерВисока тра..
29.20лв
Brand: Enza Zaden
Северин F1 е сорт корнишони от новата селекция партенокарпни хибриди на Енза Заден – изцяло женско цъфтящи, опрашване не е необходимо.Изключително силен растеж,  изхранва 2-3 и повече плода на възел.Основното плододаване на сорта е от централно стъбло.Растението е отворено с къси междувъзлия. Л..
47.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Хибрид за отглеждане пролет, лято, есен както на открито, така и в оранжерии. Подходящ за производство на едри плодове за пресен пазар и индустрията.Устойчивости :Ccu/Px (ex Sf) -Краста / Брашнеста мана CMV - Обикновена краставична мозайка..
19.50лв
Brand: Bejo
Хибрид с висока производителност. Плодовете са еднообразни, цилиндрични, тънки, тъмнозелени на цвят, покрити с шипове. Добро съотношение между дължина и дебелина. Добро поведение в производствения цикъл.Период на вегетация (дни) 71Съотношение дължина/диаметър 3.2:1Препоръчано за културата&..
4.20лв
Brand: Seminis
Семена за Корнишони SV 4097 CV F1 от секция SeminisГенеративен хибрид със силна жизненост.Хибридът е отличен за прясна консумация, но и за краткосрочна ферментация.Висока толерантност към ниски и високи температури.Растенията са с отворен хабитус, имат добър баланс между вегетативен и генеративен ра..
22.00лв
Brand: Bejo
Алианс F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е високопродуктивен с мощна коренова система и добре понася засушаване. Плодовете са светлозелени и изравнени, брадавичест тип. Притежава висока устойчивост(HR) на кладоспориум, краставичен мозаечен вирус, брашнеста мана и средна устойч..
4.20лв
Алиби F1 (Alibi)
Изчерпано
Brand: Bejo
Алиби F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е много жизнен и издръжлив на засушаване. Плодовете са светлозелени, брадавичест тип с идеална форма. Притежава висока устойчивост(HR) на кладоспориум, краставичен мозаечен вирус, брашнеста мана и средна устойчивост(IR) на кубинска мана...
0.00лв
Ардиа F1 (Ardia)
Изчерпано
Brand: Bejo
Ардиа F1 е партенокарпен тип хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden", предназначен за открито отглеждане. Подходящ за преработка, за прясна консумация и осоляване. Хибрида е с интензивен растеж и плододава без опрашване и оплождане. Плодовете са тъмнозелени, с финни бодлички, с еднаква форма и ра..
0.00лв
Brand: Bejo
Артист F1 е партенокарпен тип хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden", подходящ за ранно отглеждане под полиетиленови тунели. Хибрида е с интензивен растеж и плододава без опрашване и оплождане. Плодовете са тъмнозелени, брадавичест тип с финни бодлички. Притежава висока устойчивост(HR) на кладос..
20.40лв
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация