Меню
Кошница

Корнишони

Алианц F1 (Allianz)
Изчерпано
Brand: Bejo
Алианс F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е високопродуктивен с мощна коренова система и добре понася засушаване. Плодовете са светлозелени и изравнени, брадавичест тип. Притежава висока устойчивост(HR) на кладоспориум, краставичен мозаечен вирус, брашнеста мана и средна устойч..
11.00лв
Алиби F1 (Alibi)
Изчерпано
Brand: Bejo
Алиби F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е много жизнен и издръжлив на засушаване. Плодовете са светлозелени, брадавичест тип с идеална форма. Притежава висока устойчивост(HR) на кладоспориум, краставичен мозаечен вирус, брашнеста мана и средна устойчивост(IR) на кубинска мана...
0.00лв
Brand: Bejo
Ардиа F1 е партенокарпен тип хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden", предназначен за открито отглеждане. Подходящ за преработка, за прясна консумация и осоляване. Хибрида е с интензивен растеж и плододава без опрашване и оплождане. Плодовете са тъмнозелени, с финни бодлички, с еднаква форма и ра..
8.00лв
Brand: Bejo
Артист F1 е партенокарпен тип хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden", подходящ за ранно отглеждане под полиетиленови тунели. Хибрида е с интензивен растеж и плододава без опрашване и оплождане. Плодовете са тъмнозелени, брадавичест тип с финни бодлички. Притежава висока устойчивост(HR) на кладос..
16.00лв
Brand: Enza Zaden
Нов сорт със силен растеж за производство на колове. Съчетава добро залагане на плодове (от типа на Екселсиор) с по-добра ранозрелост. Подходящ за ранно производство под тунели. Колтуците са силни и растежа не отслабва до края на вегетацията, препоръчва се за дълго производство.Дължина на плодовете:..
27.00лв
Brand: Enza Zaden
Това е корнишонът, който гарантира Вашите високи добиви. Партенокарпен хибрид с изключително силен растеж, може да изхранва 3-5 и повече плода на възел. Силно полуотворено растение. Лесно преодолява физиологични стресове благодарение на балансирания си растеж, така плодовете се залагат постоянно и н..
27.00лв
Brand: YUKSEL
Каприкорн е партенокарпен хибрид (всичките цветове са женски) корнишон, формира голям брой плодове. Успешно се отглежда от пролетта до есента на открито и в оранжерии. Средно голямо растение, с не много едри листа, къси междувъзлия, и къси странични разклонения. Плодовете са тъмно зелени, с малки ши..
56.00лв
Brand: ZKI
Караван е партенокарпен хибрид корнишони, много ранен високодобивен. Подходящ за открито и оранжерии. Силно растение с тъмнозелени плодове с правилна форма, без уширения в шийката. Не се образувеат кухини на плодовете. Караван F1 е силно устойчив на вируси - CMV,CVYV,CYSDV. Идеален избор за консерви..
28.80лв
Картейо F1 (Carteyo)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Новата селекция на “Енза заден” за ранно производство. Този хибрид се отличава с по-генеративния си растеж и силно плододаване от колтуци. Растението е отворено с постоянно залагане на 1-3 плода на възел. Плодовете са тъмно зелени. Препоръчва се за ранно и кратко производство като втора култура. Осв..
20.50лв
Надуша F1  (Nadusha)
Изчерпано
Подобрение на Потомак F1. Подходящ за отглеждане на земя и конструкция. Растенията са жизнени с голям брой разклонения. Плодовете са брадавичести, изравнени, цилиндрични и плътни с тъмно зелен цвят без горчив вкус. Размер на плода 3:1. Преобладаващите женски цветове, предразполагат за по-високи доби..
30.50лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация