Меню
Кошница

Лук

Brand: Semencoop
Този сорт лук образува едри глави с бели, прозрачни люспи и вкусна и лека консистенция. Засаждане на семена директно в земята през април. ..
76.00лв
Brand: Bejo
ЧЕРВЕН ПРЕЗИМУВАЩ ЛУК.ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СОРТОВЕ ЗА ПРЕЗИМУВАНЕ. СОРТ С КРЪГЛА ЛУКОВИЦА, С ИНТЕНЗИВЕН ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА КОНСУМАЦИЯ В ПРЯСНО СЪСТОЯНИЕ. ДОБРА ТОЛЕРАНТНОСТ ПРИ ЦЪФТЕЖА...
25.80лв
Brand: CoraSeeds
Много ранен хибрид лук на късия ден с  бронзов цвят на люспите. Много устойчив на стрелкуване. Луковиците са със сферично-кръгла форма. Растенията са силно растящи и  много жизнени. Луковиците са  средни до едри(180-220) и изравнени...
235.00лв
Brand: agroGene
Хибриден лук за зелено.Вегетационен период 55-60 дни.Листата са изравнени, с тъмнозелен цвят и дължина 45-50 см. Бялата част е с дължина 5-6 см. и не образува глава.Лукът е устойчив на високите летни температури, не образува цветоносно стъбло дори ако е преминал периода на реколтиране.Устойчив на бо..
23.00лв
CROCKETT F1 ЖЪЛТ ЛУК | СРЕДНО РАНЕН
Предварителна поръчка
Brand: Bejo
Много продуктивен лук хибрид, който произвежда кръгли луковици със среден до голям размер, много еднообразни, като външната обвивка със златист цвят е добре прикрепена към тях. Производството, качеството и цвета на луковиците, както и капацитетът за съхранение правят този хибрид високо оценен от про..
1,110.00лв
Brand: Bejo
Късен сорт, който се характеризира с отлична равномерност на луковиците и добър капацитет за съхранение. Те са кръгли, много твърди и имат голям размер. Цветът им е меден. Листната система, със светло зелен цвят, е жизнена и изправена.Вегетация: 125 дниВъншна люспа:много добраПрепоръчано за културат..
1,122.00лв
Brand: Bejo
Сортът Legend се характеризира със завидната равномерност на луковиците, както по размер, така и по форма, допълнена от перфектно прикрепена външна обвивка. Ползите от отглеждането му се осигуряват от много високата му производителност и дългосрочно съхранение. Легенда = отлично качество на лука!Вег..
981.00лв
Brand: Bejo
Средно ранен сорт лук на полу-дългия ден, специално разработен за нашият континентален климат. Добре развитата и силна коренова система, осигурява устойчивост в случай на засушаване, дори и при добре аерирана почва. Главата е с кълбовидна форма и голям размер, добре покрита от здравозахваната люспа...
480.00лв
Brand: Bejo
Късна алтернатива, която предлага възможност за поетапно събиране на реколтата, което има за основна цел дългосрочното съхранение. Кръгла луковица, тъмнокафява, много добре покрита от външната обвивка.Вегетация: 125 дниВъншна люспа:много добраПрепоръчано за култура: късенСеитбена норма:100.000Капаци..
693.00лв
Brand: Bejo
Разновидност, която впечатлява с интензивния цвят на луковицата както отвън, така и отвътре, но също така и от еднородност и производителност. Много добра устойчивост през целия вегетационен период.Вегетация: 105 дниВъншна люспа: много добраСеитбена норма: 100.000Капацитет на съхранение: 90-120 дни..
1,179.00лв
Brand: Bejo
Хибрид, създаден специално за съхранение, който се характеризира с енергичност и стабилност. Атрактивната форма, червеният цвят, отличното качество и високата производителност правят Redwing любимия избор на производителите.Вегетация: 115 дниВъншна люспа: много добраСеитбена норма: 100.000Капацитет ..
1,419.00лв
Brand: Bejo
Продуктивен сорт със силна коренова система, който дава леко удължени луковици към корена, с наситено червен цвят. Препоръчва се за съхранение.Вегетация: 110Външна люспа: много добраСеитбена норма: 100.000Капацитет на съхранение: 120-180 дни..
21.00лв
Показва 1 до 12 от 45 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация