Меню
Кошница

Магданоз

Brand: Bejo
Арат е сорт коренов магданоз, селекция на "Bejo Zaden", подходящ за преработка и за прясна консумация. Растението образува дълъг коничен, гладък и добреизпълнен кореноплод.Вегетационен период: 153 дни..
21.60лв
Brand: Vilmorin
Характеризира се с много едри, буйни и добре облистени листни розетки. Листата са силно ароматни. При неблагоприятни условия не поляга.Ранен, много добивен сорт. Не образува кореноплоди. След сеитбата почвата се валира. Сеитбена норма: 800-1000 г/дек. В 1 г има приблизително 600 бр. семена. Засаждан..
50.00лв
Brand: Bejo
"Петра" е сорт къдрав магданоз от селекцията на Bejo Zaden с вегетация 87 дни. Той е с тъмнозелен цвят на листата и наситен аромат. Добивен сорт, притежаващ монго добра регенерация за многократна беритба.Вегетационен период: 87 дни..
8.70лв
Риалто F1 (Rialto)
Изчерпано
Brand: Bejo
Риалто е сорт магданоз с гладки, широки листа с изправен растеж и атрактивно тъмно зелен цвят. Това го прави изключително подходящ за преработка. Има динамичен растеж и добра толерантност към хлороза по листата и Алтернария.Вегетационен период: 96 дниУстойчивости:ХлорозаАлтернария..
45.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация