Меню
Кошница

Моркови

Brand: Seminis
Семена за Моркови Карвора F1 / Karvora F1 / от секция SeminisВисокодобивен хибрид, тип Нантски.   Подходящ за прясна консумация и за прибиране на връзки.   Вегетационен период 95-100 дни.   Плодовете са цилиндрични, много плътни и тежки, с наситено оранже..
170.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Моркови Морелия F1 ( Morelia F1 ) от секция Rijk ZwanНантски тип морков за пресен пазар с дължина 20-22 см. и изравнен по форма. Толерантен е на високи температури и е подходящ за сеитба от Март до Юли. Листата не са чувствителни на Алтернария. Вегетационен период 110-120 дни. ..
125.00лв
Brand: Bejo
Много продуктивен сорт, с гладки и цилиндрични моркови с атрактивен цвят. Изправена и много устойчива листна маса. Подобно на Baltimore, това е идеалната комбинация от качество и еднообразие, предлагана от типа Nantes, към която се добавя енергията и издръжливостта дадени от типа berlicum.Период на ..
50.40лв
Brand: Bejo
Бързорастящ хибрид (може да се вади за връзки 65 дни след поникването ), с дълъг, цилиндричен и гладък корен. Сеитбата може да започне през януари в оранжерии.Период на вегетация (дни) 90тип култура NantesПрепоръчано за културата за целогодишно отглежданеКапацитет за съхранение +..
55.20лв
Brand: Bejo
Хибрид, специално създаден за райони с континентален умерен климат (балкански полуостров), който произвежда много гладки цилиндрични моркови, заоблени на върха. Висока еластичност, което им осигурява добра устойчивост на счупване, без зелен пръстен. Листата са жизнени и добре прикрепени към тялото, ..
51.60лв
Brand: Bejo
Хибрид, който произвежда дълги, леко конусовидни, пурпурни моркови отвън и оранжеви отвътре. Силно развитата листна маса, която придава устойчивост през целия вегетационен период. Може успешно да се използва за извличане на естествен оцветител.Период на вегетация (дни) 95тип култура Nantes..
71.10лв
Brand: Bejo
Бял морков с дълъг, гладък и тънък кореноплод. Много енергична листна система, висока устойчивост на културните условия в нашата страна.Период на вегетация (дни) 95тип култура NantesПрепоръчано за културата раненКапацитет за съхранение ++IR Ar / Cc..
75.60лв
Brand: Bejo
Сорт с цилиндрични моркови, равномерни, жълто-атрактивен цвят. Устойчив на напукване и добро поведение на полето. Корените са много ароматни и хрупкави, а вкусът - сладък.Период на вегетация (дни) 130тип култура FlakkeeПрепоръчано за културата късенКапацитет за съхранение ++IR&nb..
48.60лв
Brand: Vilmorin
Семена за Моркови Болеро F1 ( Bolero F1 ) от секция VilmorinВеликолепен външен и вътрешен, ярък оранжев цвят.Отличен сладък вкус.Продукцията е изравнена,устойчива на дълго съхранение.Устойчивост на алтернария и листна плесен.Вегетационен период 100-110 дни.Подходящ за открито производство - за проле..
159.00лв
Brand: Nunhems
Семена за Моркови Дордоне F1 ( Dordone F1 ) от секция Nunhems“Дордоне“ е средно ранен хибрид от нантски тип. Вегетационен период 110 - 115 дни. Цилиндрични плодове с дължина 18-20 см, много еднакви, сладки, с равномерен плътен цвят; подходящи за складиране. ..
160.00лв
Brand: Enza Zaden
Семена за Моркови Жанет F1 / Janette F1 / от секция Enza ZadenСтандартен сорт моркови от Нантски тип.Гладък кореноплод, бързо се оцветява и затъпява с изправени, здрави листа.Еталон за целогодишно производство...
22.00лв
Brand: Seminis
Семена за Моркови Карвало F1 /Carvalo F1/ от секция Seminis НОВ хибрид моркови тип Нански. Вегетационен период 110-115 дни. Здрава и изправена листна маса. Плодовете са гладки, еднородни с тъмно оранжев вътрешен цвят. Средна дължина на плода 18-20 см, диаметър 3,5 см. Устойчив на напукване. Хи..
140.00лв
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация