Меню
Кошница

Моркови

Brand: Clause
Карло F1 е средно ранен хибрид моркови. Вегетацията им е около 100 дни. Отличават се с изключително качество на кореноплодите, изравненост,  наситено оранжев цвят и отлични вкусови качества. Имат добра устойчивост на алтернария. Препоръчителна гъстота -  150 000 семена на декар. Сеитба от ..
123.00лв
Brand: Bejo
Наполи F1 е ранен хибрид моркови, селекция на "Bejo Zaden". При оптимална температура 15 - 18°С, кълняемостта на семената е 8 - 15 дни. Кореноплодите са леко заострени с добър вътрешен и външен цвят. Листата са силни и тъмно зелени. Време на сеитба - от началото на февруари до края на май. Реколтира..
43.00лв
Brand: Clause
Сатурно е нов ранен хибрид на HM.Clause тип "Нантски". Високо продуктивен сорт, подходящ, както за засяване рано напролет, така и за лятно и късно есено отглеждане. Вегетация от 80 дни след поникване. Кореноплодите са цилиндрични, наситено оранжеви, с фини власинки и малки очички. Кореноплодите са с..
133.00лв
Сенатор F1 (Senator)
Изчерпано
Brand: Clause
Средноранен сорт моркови нантски тип , с вегетация 100-110 дни от поникване. Отличава се с едри кореноплоди около 22 см, наситен оранжев цвят, висок добив. Подходящ за отглеждане от ранна пролет до късна есен...
131.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация