Меню
Кошница

Пипер

Brand: Hazera
Семена за Пипер Клифорд F1 ( Clifford F1 ) от секция Hazera·         Пипер, тип “капия”.·         Развива изключително мощно  растение с отворен хабитус, подходящо за отглеждане на открито и в култивационн..
74.00лв
Brand: Syngenta
Пипер ДОЛМИ от Синджента е средно ранен хибрид пипер от тип „Долма“.Той е подходящ, както за директна консумация така и за пълнене.Плодовете са едри и изключително месести, с форма на 3-4-стенна призма и с 3-4 тъпи върха.Дължината им е около 9 см. Чушките са жълто-зелени на цвят, много крехки и слад..
120.00лв
Brand: Seminis
Семена за Пипер SV0102PP F1 ( SM 102 F1 ) от секция SeminisХибрид със силна устойчивост и висока продуктивност за открито и в оранжерии .Плодовете са прави  и изравнени ,с дебел перикарп  и тегло 120-150 гр ,две-трикамерни с гладка повърхност. Цветът на плодовете е светло зелен ,наситено ч..
17.20лв
Brand: Enza Zaden
Пипер Амарета F1 ( Amareta F1 ) от секция Enza ZadenНов светлозелен хибрид с устойчивост на Бронзовост (TSWV). Силно, изправено растение с много добро листно покритие. Ран сорт с отлично залагане през цялата година без аборти.Плодовете са много изравнени 12-14 х 8 см, с много дебел перикарп.Светло з..
70.00лв
Семена за Пипер Арвад F1 / Arwad F1 / от секция Bakker BrotherВисокодобивен ранен хибрид тъмнозелен лют пипер.Подходящо за пролетно-лятно насаждения.Растението му е много силно и покрива добре плодовете с листата си.Плодовете са с размери дължина 17 см. и 2,2 cm  дебелина на стени със средно ви..
37.00лв
Brand: Seminis
Семена за Пипер Ариадни F1 ( Ariadni F1 ) от секция SeminisAriadni F1 е нов високопродуктивен сорт с отлично качество на плода. Плодовете са прави и изравнени с дебел перикарп, сравнително тежки.Цвета на плодовете е светло зелен, наситено червен при пълна зрялост. Сортът е изключително издръжлив и г..
13.00лв
Brand: Clause
Средно ранен сорт пипер, тип "Български рог", добре познат и търсен на пазара в България. Подходящ за оранжерийно и полско производство. Плодовете са островърхи, големина – 5х20 см, с дебели крехки стени, светлозелен, идеален за прясна консумация. Съхранява се продължително време без увреждания. Пон..
192.00лв
Brand: Hazera
Арон F1 е хибрид пипер тип "капия", селекция на "Hazera". Растението е компактно и високо продуктивно, устойчиво наToMV. Плодовете са светло зелени, три-четири камерни със средно тегло 120 - 130 гр. При узряване стават наситено червени за разлика от повечето хибриди от този вид(например Пирует). Под..
88.00лв
АРОН F1 /ARON F1/
Изчерпано
Brand: Hazera
Пипер Арон F1 /Aron F1/ от секция Hazera– Високо продуктивно, компактно растение.– Плодовете са светло зелени, три-четири камерни, средно тегло 120 – 130 гр. При узряване стават наситено червени за разлика от повечето хибриди от този вид на българския пазар– Устойчивост* на ToMV.– Подходящ за произв..
0.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Пипер Балканика F1 ( Balkanica F1 ) от секция Rijk ZwanНов хибрид тип капия с допълнителна устойчивост срещу Бронзовост ! Доброто залагане на плодовете при топло или студено време прави Balcanica обещаващ нов хибрид със сходни характеристики на плодовете като тези на сорт Dinamica RZ.Устой..
12.00лв
Барут F1
Изчерпано
Brand: YUKSEL
Люта чушка с много високо качество . Ранен сорт с висок добив.Растението  е мощно с къси междувъзлия и много добър завръз.Плодът е тъмнозелен с дължина 8-10 см. твърд. За отглеждане в оранжерии през всички сезони...
0.00лв
Белканто F1 (Belcanto)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Ран сорт за производство на открито и закрито. Леко прибран растеж и добро листно покритие. Плодовете се залагат равномерно, много изравнени не издребняват, дори в края на вегетацията, което е предпоставка за високи добиви. Дължина 15-17 см, ширина 5-7 см. Цветът е типичен за капията с лек блясък, в..
0.00лв
Показва 1 до 12 от 64 (6 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация