Меню
Кошница

Спанак

Brand: Syngenta
Новият хибрид спанак от Синджента за производство през пролетта, есента и зимата. Отличава се с висока толерантност на стрелкуване. Листата са овални с красив тъмен цвят. Запазва дълго свежестта си и е отличен за реализация на пресен пазар...
50.50лв
Brand: Bejo
Спанак хибрид с гладки листа, устойчив, предназначен за лятно отглеждане. Много толерантен към въпроса с цъфтящите стъбла.Период на вегетация (дни) 47Препоръчано за културата лятоHR Pe:1-9,11-19 / Sv..
33.60лв
Brand: Bejo
Хибрид с дълги гладки листа, с тъмнозелен цвят. Растенията са изправени и са устойчиви на термичен стрес, специфичен за ранните и късните култури. Подходящ е и за култура от типа baby spinachПериод на вегетация (дни) 55Препоръчано за културата пролет / есенHR Pe:1-7,9,11,13,15-16,18 /..
33.60лв
Brand: Bejo
Хибрид с гладки листа, с тъмнозелен цвят. Трудно дава цъфтящи стъбла, като дава възможност за дълъг период на прибиране на реколтата.Период на вегетация (дни) 48Препоръчано за културата пролет / лято / есенHR Pe:1-3,5-6,8-9,11-12,14,16,19 / Sv..
33.60лв
Brand: Enza Zaden
Изравнени тъмно зелени листа, овално кръгли. 3D текстура, отлична за реколтиране на бейби спанак.Добра трайност на полето и след прибиране.Устойчив на мана раси: 1-13,15,16..
74.00лв
Brand: Sakata
Перфектния заместител на спанак Клипер!Кръгъл европейски тип спанак с гладки листа. Добре адаптиран към балканските климатични условия. Той има добра устойчивост на стрелкуване. Може да се използва както за преработка, така и за прясна консумация.Период на разсаждане : пролет,лято и е..
30.90лв
Brand: Sakata
Подходящ за свежа консумация при пролетно и есенно отглеждане с висок потенциал за добив на по – фини, овално – кръгли листа и е предпочитан за бейби производство. Изключително висококачествена продукция за бърза реализация...
29.70лв
Аполо F1 (Apolo)
Изчерпано
Brand: Sakata
Аполо F1 е спанак с много висока устойчивост към (Pfs) , раси 1 до 8 +11 до 14. Подходящ за свежа консумация при пролетно и есенно отглеждане с висок потенциал за добив на по – фини, овално – кръгли листа и е предпочитан за бейби производство. Изключително висококачествена продукция за бърза реализа..
0.00лв
Бонбини F1 (Bonbini)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Сорт за производство пролет лято и есен. Листата са изправени, не полягат и не се опират в почвата. Овални, месести, с блестящ тъмно зелен цвят. Отлична трайност на полето и след беритба. Отлична толерантност към високи температури. Сорт за високи добиви с висок рандеман. Устойчив на ..
44.00лв
Brand: Syngenta
Най-новият спанак от Синджента за производство eсен-зима-пролет. Семената са едри и с мощна енергия на поникване. Развитието е много по-бързо, сравнено с настоящите хибриди на пазара. Листата са едри и месести, с овална форма и наситено зелено оцветяване, отличаващи се с атрактивен блясък. Розетката..
60.00лв
Ел Форте F1 (El Forte) Ел Форте F1 (El Forte)
Изчерпано
Brand: Syngenta
ЕЛ ФОРТЕ - високодобивен ранен спанак за пролетно, есенно и зимно производство. Предимства: ранен, добра толерантност на прорастване, кръгли, дебели листа със средно зелен цвят. Висока устойчивост на обикновена мана по спанак . ..
41.50лв
Brand: Enza Zaden
Сорт за производство пролет, лято и есен. Листата са изправени, не полягат и не се опират в почвата. Овални, месести, с блестящ тъмно зелен цвят. Отлична трайност на полето и след беритба. Отлична толерантност към високи температури. Сорт за високи добиви с висок рандеман. Устойчив на мана. Подходящ..
59.00лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация