Меню
Кошница

Спанак

Brand: Sakata
Аполо F1 е спанак с много висока устойчивост към (Pfs) , раси 1 до 8 +11 до 14. Подходящ за свежа консумация при пролетно и есенно отглеждане с висок потенциал за добив на по – фини, овално – кръгли листа и е предпочитан за бейби производство. Изключително висококачествена продукция за бърза реализа..
27.00лв
Бонбини F1 (Bonbini)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Сорт за производство пролет лято и есен. Листата са изправени, не полягат и не се опират в почвата. Овални, месести, с блестящ тъмно зелен цвят. Отлична трайност на полето и след беритба. Отлична толерантност към високи температури. Сорт за високи добиви с висок рандеман. Устойчив на ..
44.00лв
Ел Форте F1 (El Forte) Ел Форте F1 (El Forte)
Изчерпано
Brand: Syngenta
ЕЛ ФОРТЕ - високодобивен ранен спанак за пролетно, есенно и зимно производство. Предимства: ранен, добра толерантност на прорастване, кръгли, дебели листа със средно зелен цвят. Висока устойчивост на обикновена мана по спанак . ..
41.50лв
Brand: Sakata
Кръгъл европейски тип спанак с гладки листа. „Клипер“ F1 е добре адаптиран към балканските климатични условия. Той има добра устойчивост на стрелкуване. Може да се използва както за преработка, така и за прясна консумация.Период на разсаждане:пролет,лято и есен...
25.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация