Меню
Кошница

Зеле

Brand: Bejo
Семена за Зеле Билко F1 ( Bilko F1 ) от секция Bejo zadenПолу-ранен сорт, който образува дълги, компактни глави, устойчиви на механична манипулация. Има устойчивост на зелева херния , видовете 0, 1 и 3. Устойчив на Фузариум...
21.90лв
Brand: Sakata
Семена Зеле Голдън слем F1 ( Golden slam F1 ) От секция SakataНов хибрид за късно производство ,преминал две годишно изпитване при наши условия.Формира едри ,кръгли ,леко плоски на челото ,глави при тегло 3,0-4,5 кг за 90-95 дни след разсаждане. Няма съществени различия със Гранд слем, но към края н..
43.20лв
Brand: Rijk Zwaan
Бързо формиращ  глави сорт с вегетационен период 55-60 дни и тегло 1,500-2,100 кг . Притежава по-добра устойчивост на полето, в сравнение с другите ранни сортове, с по-късно напукване и  по-късно  стреклуване. Препоръчва се за отглеждане както в оранжерии, така и за ран..
46.00лв
Brand: Bejo
Сорт, който образува кръгли, плътни, средни до едри глави с късо вътрешно стъбло. Листата са хрупкави, тъмнозелени на цвят, с восъчен налеп. Conqueror се отличава със своята еднообразност във формата и размера на главите, както и устойчивост на напукване.Период на вегетация (дни) 67Препоръчано ..
26.70лв
Brand: Bejo
Хибрид с бърз и компактен растеж, предназначен както за ранно, така и за лятно - есенно производство. Главате е с тъмнозелени на цвят външни листа има специален търговски вид.Период на вегетация (дни) 70Препоръчано за културата оранжерийно производство и на откритоРастения/декар 3.500..
43.20лв
Brand: Bejo
Много ранен хибрид с устойчиво стъбло, средна височина, което гарантира висока стабилност на растението. Високопродуктивен, той произвежда кръгли зелки с отлично качество, които могат да се събират както ръчно, така и механично.Период на вегетация (дни) 150Растения/декар 2.850HR Foc..
76.50лв
Brand: Bejo
Хибрид създаден специално за източноевропейската зона с отлични резултати в производството. Наследник на хибрида Primero, той се характеризира с добри и качествени реколти, бърз растеж и висока еднообразност.Период на вегетация (дни) 75Препоръчано за културата оранжерийно производство и на..
43.80лв
Brand: Bejo
Хибрид, който е потвърдил висока екологична пластичност с плътни, кръгли глави, атрактивен цвят, с късо вътрешно стъбло. Доказал е през годините много добра поносимост към напукване, което го препоръчва за поетапно събиране на реколтата.Период на вегетация (дни) 90Препоръчано за културата ..
43.80лв
Brand: Bejo
Хибрид бяло зеле, който може да се отглежда през цялата година. Той образува еднообразни, кръгли, плътни глави, с късо вътрешно стъбло, чийто диаметър е много малък. Листата са фини и тънки. Ranini F1 толерира много добре ниски температури от самото началото на пролетта и не на последно място, има с..
24.00лв
Brand: Bejo
Хибрид, който произвежда кръгли глави с тъмнозелени релефни листа Може да се добива от ранна зима до късна пролет.Период на вегетация (дни) 125Препоръчано за културата преминаване през ; презимуващо зеле за периода (зима-пролет)Растения/декар 4.000тегло (кг) 2.5-3.0..
110.40лв
Brand: Bejo
Сорт с интензивен растеж, който дава кръгли глави с рехава вътрешна структура, което му придава толерантност към циклите на замръзване и размразяване през зимата и пролетта. Листата са релефни, тъмнозелени.Период на вегетация (дни) 135Препоръчано за културата преминаване през ; презимуващо..
110.40лв
Brand: Hazera
Балбро F1 е хибрид зеле, селекция на "Hazera", подходящ за свежия пазар. Растението е с много силна коренова система, гарантираща висок добив при различни условия(вероятно най-продуктивният сорт в този сегмент) с вегетация 60 - 65 дни. Главата е с кръгла форма, мека консистенция и тегло 2 - 3 кг. Ус..
57.00лв
Показва 1 до 12 от 74 (7 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация