Меню
Кошница

Seminis

Brand: Seminis
НОВ хибрид дини тип “Кримсон Суит” на фирма Семинис.Вегетационен период 76-78 дни.Растенията са с мощен растеж и силни разклонения, които добре покриват плодовете.Плодовете са с продолговата /удължена/ форма със средна маса 10-12 кг.Кората е светлозелена с тъмнозелени ивици с хубав блясък.Месото е т..
164.00лв
Brand: Seminis
Семена за Моркови Карвора F1 / Karvora F1 / от секция SeminisВисокодобивен хибрид, тип Нантски.   Подходящ за прясна консумация и за прибиране на връзки.   Вегетационен период 95-100 дни.   Плодовете са цилиндрични, много плътни и тежки, с наситено оранже..
170.00лв
Brand: Seminis
Семена за Корнишони SV 4097 CV F1 от секция SeminisГенеративен хибрид със силна жизненост.Хибридът е отличен за прясна консумация, но и за краткосрочна ферментация.Висока толерантност към ниски и високи температури.Растенията са с отворен хабитус, имат добър баланс между вегетативен и генеративен ра..
22.00лв
Brand: Seminis
Семена за Краставици SV 5047 CE F1 от секция SeminisНОВ хибрид дългоплодна краставица на фирма Семинис. Предназначен за ранно производство.Хибридът се отличава със силна жизненост и здрава коренова система. Растението има средно големи листа с леко отворен хабитус.Дължината на плода е 30-33 см.Плодо..
76.00лв
Brand: Seminis
Семена за Пипер SV0102PP F1 ( SM 102 F1 ) от секция SeminisХибрид със силна устойчивост и висока продуктивност за открито и в оранжерии .Плодовете са прави  и изравнени ,с дебел перикарп  и тегло 120-150 гр ,две-трикамерни с гладка повърхност. Цветът на плодовете е светло зелен ,наситено ч..
17.20лв
Brand: Seminis
НОВ хибрид червен детерминантен /безколов/ домат тип „Beef” на фирма Семинис с устойчивост на бронзовост.Подходящ за отглеждане на открито. Препоръчителна сеитбена норма:  1 400 растения/дка.Растението е силно и здраво, лесно за отглеждане.Добър размер на плодовете – над 300 г с много атра..
32.00лв
Brand: Seminis
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 180-220гр.Тези им качества ги правят идеални за пресния пазар.Устойчивости : Тютюнева мозайка (TоMV)Фузариум (For)Вертицилиум (Va)Листна плесен (Ff..
80.00лв
Brand: Seminis
Ран хибрид тиквички с устойчивост на ниски температури.Мощно растение без разклонения. Висок добив от висококачествени плодове.Те са цилиндрични, 16 - 18 см  дълги, наситено зелени на цвят. Плодовото месо е с много добра консистенция...
130.00лв
Brand: Seminis
НОВ ранен розов индетерминантен домат на фирма Семинис.Предназначен за пролетно-лятно производство както в стоманено-стъклени, така и в полиетиленови оранжерии.Растенията имат силна коренова система, с къси междувъзлия. Хибридът образува по 5-6 плода в съцветие. Плодовете са 5 камерни.Средната маса ..
74.00лв
Brand: Seminis
Семена за Пипер Ариадни F1 ( Ariadni F1 ) от секция SeminisAriadni F1 е нов високопродуктивен сорт с отлично качество на плода. Плодовете са прави и изравнени с дебел перикарп, сравнително тежки.Цвета на плодовете е светло зелен, наситено червен при пълна зрялост. Сортът е изключително издръжлив и г..
13.00лв
Brand: Seminis
Семена за Карфиол Аризона F1 ( Arizona F1 ) от секция SeminisНов, средноранен хибрид карфиол.Подходящ за отглеждане през основния сезон.Вегетационен период 70 дни.Главите са с млечно-бял цвят,плътни и отлично обвити.Средна маса 1,5-2 кг.Хибридът притежава отлична адаптивна способност при различни кл..
110.00лв
Brand: Seminis
·      Нов високо добивен хибрид патладжан с вегетационен период около 60-70 дни след разсаждане.·      Силно растящ хибрид и много добре изхранва плодовете в растението.·      Плодовете са еднородни с овална ф..
31.00лв
Показва 1 до 12 от 59 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация