- Наличност: В наличност
Опции
STAYGREEN е специален италиански активатор,за повишаване на устойчивоста от слани и внезапно понижаване на температурите. При зеленчуци засяти по-рано на полето и в полиетиленови оранжерии(дини,пъпеши,домати,краставици,пипер,картофи и други)SteyGreen покритието повишава устойчивостта против измръзване за внезапни и кратки -2°C градуса.
Базиран на смес от специфични осмолити, полиетилен гликол (РОЕ), микроелементи и екстракти от морски водорасли. STAYGREEN подсилва структурата на мембраната и регулира осмотичното налягане. Благодарение на прилагането на STAYGREEN, културата е силно защитена срещу късни слани, студено време и абиотичен стрес.
РЕЗУЛТАТИ:
STAYGREEN има криопротективно действие върху растенията, повишавайки устойчивостта към възможни късни пролетни слани. STAYGREEN може да се използва при овощни и лозя и за уеднаквяване на отварянето на пъпките и развитието на клонките. Преди разсаждане, ако се използва в системата за капково напояване на млади растения, STAYGREEN ще подобри бързото възстановяване и бързият равномерния растеж.