Меню
Кошница

Syngenta

Brand: Syngenta
GSS 8529 F1 e мощен и силен в борбата със стресовите условия супер сладък хибрид. Подходящ за лятно и ранно есенно производство. Той гарантира висок добив с потенциал за няколко едри кочана от растение. Кочаните са много едри, изравнени,с атрактивно златисто оцветяване, подходящи, както за пряс..
75.00лв
Brand: Syngenta
Арашан се препоръчва за средно ранно и късно открито производство. Хибридът е подходящ за директна сеитба. Растението се отличава със средно ранна вегетация и отлично залагане на плодовете по време на екстремни температури (ниски или високи). Арашан притежава агресивна коренова систем..
78.00лв
Brand: Syngenta
"Балдер" е хибрид краставици от последната генетика на Синджента, изключително подходящ за отглеждане при условия на минимална слънчева светлина през есенно-зимния период. Отличава се с мощния си вегетативен растеж и много висок добивен потенциал. Плодовете са с отлично качество, оребрени и с атракт..
55.50лв
Brand: Syngenta
Детерминантен хибрид домати подходящ и за отглеждане върху ниска конструкция. Предназначен е за свежия пазар. Растението е добре облистено. Бобкат е средно-ран високодобивен хибрид с устойчивост на стресови условия. Плодовете са овални, леко сплеснати с тегло около 250 гр. и равномерно оцветяване. И..
67.00лв
Brand: Syngenta
Подходящ за ранно производство с къса вегетация и средно мощно растение с много добро залагане на плодовете. Бостана позволява отглеждане при всякакви схеми и технологии, като понася добре по-лоши климатични условия в началото на вегетацията и предлага добро залагане на плодове, дори и при по-ниски ..
105.00лв
Brand: Syngenta
Виньоле е от ново поколение салати за лятно производство, със силна устойчивост на изгаряне и пожълтяване. Растението е полуизправено с малка сърцевина, което позволява по-лесно отрязване. Розетката е с отличен търговски вид: светло зелен цвят и фино накъдрени листа. Също както при "Фънфикса" т..
100.00лв
Brand: Syngenta
Витали е универсална подложка за използване при ранно и средно ранно производство. Развива се на средно тежки и песъкливи почви. Много добро развитие има върху влагозадържащи почви. Растенията са по-устойчиви на ниски температури. Разположението на корена е вертикално, което обеснява много добр..
79.00лв
Вителио F1 (Vitellio)
В наличност
Brand: Syngenta
Вителио F1 е изключително пластичен хибрид, подходящ за отглеждане през сезон пролет-есен в стъклени и полиетиленови оранжерии. Растенията са мощни, със средно дълги междувъзлия. Листата са тъмно зелени на цвят, което е гаранция за силно и здраво растение. Хибридът е толерантен към по-ниски температ..
250.00лв
Brand: Syngenta
Много ранен полудетерминантен хибрид за производство до 5 китки. Има къса вегетация. Растенията са ниски, подходящи за ниски съоръжения. Откритият хабитус позволява по-добро огряване от слънцето и по-добър въздушен режим. Има отличен генеративен растеж. Опрашването е много добро и при по-ниски темпе..
105.00лв
Brand: Syngenta
Грийнланд е презимуващо зеле за пресен пазар, подходящо за отглеждане през есен, зима и пролет. Хибридът е студоустойчив и невзискателен към условията на отглеждане, с гарантиран добив дори при по-тежки климатични условия. Главите са с овална форма, свежо зелен цвят и много добра плътност.Тегло на г..
55.00лв
Brand: Syngenta
Хибридът Грумира F1 е предназначен за отглеждане в оранжерии за ранно и късно производство.Не е взискателен към към условията на отглеждане и реагира много добре на високи температури.Притежава оптимално съотношение генеративен и вегетативен растеж. Междувъзлията са къси с компактни китки..
115.50лв
Brand: Syngenta
Късен сорт за индустриално производство с много добра адаптация на различни климатични условия. Растението е мощно, с агресивен корен и височина 80 см. Топлинни единици (база 4.5° C): 910.Много едри зърна, разпределение: M = 5, L = 35, XL = 60. Устойчивости:Фузариум(F)..
90.00лв
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация