Меню
Кошница

Торф

Торфените субстрати на Peatfield са  висококачествени почвени смеси от черен торф, обогатен с микроелементи,

перлит и влагозадържащ агент. Двете серии - хоби и професионална, съдържат тофени смеси за здравословното

отглеждане на всяко едно растение.

Торфен субстрат обогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Супер фината му структура го прави идеален за засяването на семена и отглеждането на млади растения. Добра аерация на почватаФракция 0-5мм pH - 5,5-6,5..
26.00лв
PL Декоративни и зелени цветя
Изчерпано
Торфен субстрат готов за употреба при всички градински и стайни, декоративни и листни растения.Обогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Фракция 15-25мм pH - 5,5-6,5..
7.50лв
Торфе субстрат за епифитни и наземни орхидеи.Благодарение на разнообразната си структура и балансираното съдържание на хранителни вещества,този торф субстрат е идеален за отглежданет на този вид, а също и други цветя.Фракция - 25-40ммpH - 5-6..
4.00лв
Торфен субстрат готов за употреба за производство на зеленчукови и цветни разсадиОбогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Фракция 0-5мм pH - 5,5-6,5..
7.50лв
Универсален торфен субстрат готов за употреба про всички градински, стайни и зеленчукови растения.Обогатен с микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Фракция - 5-15ммpH - 5,5-6,5..
15.00лв
Торфен субстрат готов за употреба про всички градински и стайни цъфтящи растения.Обогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Фракция 15-25мм pH - 5,5-6,5..
7.50лв
Торфен субстрат обогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Малко по-едрата структура го прави идеален за пикирането на разсадите и за отглеждане на цветяв работни контейнери до 16см.Осигурява много добра аерация на почвата.Фракция 0-10мм pH - 5,5-6,5..
26.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация