Меню
Кошница

Торф и табли

Торфените субстрати на Peatfield са  висококачествени почвени смеси от черен торф, обогатен с микроелементи,

перлит и влагозадържащ агент. Двете серии - хоби и професионална, съдържат тофени смеси за здравословното

отглеждане на всяко едно растение.

Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е програмиран да освобождава хранителни вещества в продължение на 4 месеца.При температура на почвата 21 градуса в целзии.Скороста на освобождаване завис..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Brand: Solvika
Специален торфен субстрат, приготвен от равни количества екологично чисти тъмен и бял торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен H3 - H6.Професионален торфен субстрат готов за употреба за сеитба на семена ,разсад и резнициОбогатен с макро и микро елемент..
40.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Brand: Solvika
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен H3 - H6.Професионален торфен субстрат готов за употреба за сеитба на семена ,разсад и резнициОбогатен с макро и микро елементи.Супер финна фракция - ..
36.00лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация