Меню
Кошница

Листни и водоразтворими торове

Plantella гранулиран специален тор за иглолистни растения с добавен магнезий
2-3 дни
Brand: UNICHEM
Специален минeрален тор за здрав растеж, красив външен вид и срещу покафеняване. Тор за всички видове иглолистни дървета и храсти, като туя, кипарис, дървовидна хвойна, смърч, ела, кедър, бял и черен бор, бяла и черна мура, пондероски борове и други. Тор в кристална форма, 100% разтворимост.Тройна у..
12.00лв
Brand: UNICHEM
PLANTELLA специален тор адаптиран към всички изисквания на цитрусовите плодове. Може да се използва при засаждане, както и през  вегетационния период.Специален тор за оптимално хранене на всички видове цитрусови плодове, лимони, мандарини, портокали, манго, авокадо и други цитрусови растения&nb..
11.50лв
Brand: UNICHEM
Plantella специален тор за всички видове трева. Употребата му има дълготраен ефект, съдържа всички хранителни вещества за правилен растеж на всеки тип трева и райграс. Тор подходящ за декоративни и спортни тревни площи. Оптималното съотношение на хранителни вещества, гарантира постоянен зелен цвят, ..
11.50лв
TOTAL К
Изчерпано
TOTAL К е високо концентрирана и ефективна калиева формула, използвана за подобряване на растителните функции при цъфтеж и плодoобразуване, както и при запазването и развитието на плодовете.TOTAL K се използва при плодовете, зеленчуците и зърнените култури, за да увеличи нивата на калий по врем..
21.60лв
Brand: LEILI
Πoлзи oт Aлгa 900 Koмпeнcиpa нeдocтигa нa мaĸpo и миĸpoeлeмeнти. L- aминo ĸиceлинитe cъвмecтнo c Aзoт /N/ и Kaлий /К/, пoдпoмaгaт cинтeзa нa пpoтeини. Πoвишaвa ycтoйчивocттa нa pacтeниeтo ĸъм зacyшaвaнe и измpъзвaнe Увeличaвa ĸълняeмocттa нa тpeтиpaнитe ceмeнa. Cтимyлиpa pacтeжa нa ĸopeнoв..
32.00лв
Brand: LEILI
Съдържание                                                &n..
30.00лв
Brand: LEILI
АМИНО МЕД (Cu) e формулация съдържаща Мед (Cu) в хелатна форма и аминокиселини. Органичните вещества, съдържащи се в Амино Мед (Cu) представляват формулация на органичен тор, който действа като бързо усвоима храна.  СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИ ВЕЩЕСТВАЕлементи СъдържаниеАминокиселини >25..
38.00лв
Brand: AMINOCORE
ХЕЛАТИРАН КАЛЦИЙ ЗА НЕЗАБАВНО ЛЕЧЕНИЕ НА КАЛЦИЕВ ДЕФИЦИТТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ - БИОСТИМУЛАТОР, ТЕЧЕН ТОР И КОРЕКТОР НА КАЛЦИЕВ ДЕФИЦИТМОМЕНТАЛНО И ЕФЕКТИВНО ИЗВЛИЧАНЕ ОТ ЛИСТАТА И КОРЕНАРЕАКТИВНО ПРИДВИЖВАНЕ ДО ВСИЧКИ ЧАСТИ НА РАСТЕНИЕТОНЕЗАБАВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ КРИТИЧНИТЕ СИТУАЦИИНАМАЛЯВА ГНИЕНЕТО, УСК..
22.00лв
Brand: AMINOCORE
ПОЛЗИ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА АМИНОКОР КОМПЛЕКСПОВИШАВА ДОБИВА И КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКЦИЯТАОСИГУРЯВА ПО-ЕФИКАСНО УСВОЯВАНЕ НА ВЛОЖЕНИТЕ МИНЕРАЛНИ ТОРОВЕПОВИШАВА УСТОЙЧИВОСТТА ПРИ СТРЕСОВИ СИТУАЦИИ - СТУД, СУША,ЖЕГА, И РАСТИТЕЛНИ ИНФЕКЦИИЗАСИЛВА ПРОНИКВАНЕТО И УВЕЛИЧАВА ПРИЕМАНЕТО НА ХРАНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИПРИ..
25.00лв
Еngage P-K
Изчерпано
Извлечен от Фосфорна киселина и калиев хидроксид.Бързо се абсорбира през корените и листата – Лесно разтворим – Силно подвижен в растението.По-висока концентрация на “P” в сравнение с продуктите на фосфатна основа – Висока концентрация на “K”Еngage P-K – най-ефективният източник на фосфор за ра..
28.80лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е програмиран да освобождава хранителни вещества в продължение на 4 месеца.При температура на почвата 21 градуса в целзии.Скороста на освобождаване завис..
14.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Универсалелен водоразтворим тор с прилепител!Изключително балансирана формула!Подходящ за;Поливане на разсади (малки растения)Листно приложение.Капково приложение.Стумулира:корените,растежа на разсада или растението!Структурира и подготвя цветодаването да се развие в пълният си генетичен потенциал!С..
4.00лв
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация