Меню
Кошница

Листни и водоразтворими торове

B&B Flow-Fine
Изчерпано
B&B Flow-Fine  e течен тор, получeн чрез превръщане на суха кръв и месокостно брашно от овце в силно концентрирана течна колоидна суспензия, с прецизно добавени минерали, микро и макроелементи и два хормона на растежа TRIACONTANOL и GEВBERELLIC ACID, като се постига добре бал..
4.90лв
B&B Marine
Изчерпано
B&B Marine е течен тор, на основата на суха кръв и месокостно брашно от дълбоководни риби. Той има същите хранителни вещества и балансирана формула,като B&B Flow-Fine и е подходящ да се прилага при всички култури.B&B Marine  балансирано доставя основните хранителни ве..
4.90лв
Boron X-tra
Изчерпано
Boron X-tra е биологичен стимулант, смес на борна киселина и специфични органични комплексообразуватели. Осигурява Бор с ниско pH ,който е напълно усвоим и достъпен.Борът е от съществено значение за здравословния растеж на културите.Влияе върху:– Клетъчното делене.– Качеството на цвета и завръз..
25.20лв
Calcium X-tra
Изчерпано
Calcium X-tra е аминокиселинен хелат, който се извлича от калциев хлорид и се смесва с Фулвинова киселина и други органични комплексни съединения, за да осигури източник на калций с ниско pH, който има максимално усвояване и наличност. Съдържа и нерастителни хранителни съставки: амино киселини,..
22.80лв
Magnesium X-tra
Изчерпано
Magnesium X-tra – извлечен от Магнезиев сулфат, съдържа и нерастителни хранителни съставки: амино киселини, ензими, органични комплексни съединения, естествени растителни екстракти и Фулвинова киселина. Има ниско pH, което подпомага лесното усвояване и използване от растенията; идеален за листн..
22.80лв
POLYFEED 11-44-11
Изчерпано
 Poly-Feed® е набор от напълно водоразтворими NPK торове, предназначени да осигурят пълноценно хранене на растенията през целия сезон на растеж.  Poly-Feed® са продуктите, които които предлагат максимална ефективност на използване на хранителните вещества, оптимален растеж и свеждат до мин..
75.00лв
POLYFEED 20-20-20
Изчерпано
Brand: Haifa
Poly-Feed® е набор от напълно водоразтворими NPK торове, предназначени да осигурят пълноценно хранене на растенията през целия сезон на растеж.  Poly-Feed® са продуктите, които които предлагат максимална ефективност на използване на хранителните вещества, оптимален растеж и свеждат до минимум з..
75.00лв
POLYFEED FOLIAR 21-21-21
Изчерпано
Brand: Haifa
Poly-Feed™ Foliar e формула за открити площи. Листно приложение на торове е добре установен инструмент, за да завърши и да обогати храненето на растенията. Листно подхранване осигурява нормалното развитие на културите в случаите, когато е нарушена абсорбция на хранителни вещества от почвата.Усв..
85.00лв
TOTAL К
Изчерпано
TOTAL К е високо концентрирана и ефективна калиева формула, използвана за подобряване на растителните функции при цъфтеж и плодoобразуване, както и при запазването и развитието на плодовете.TOTAL K се използва при плодовете, зеленчуците и зърнените култури, за да увеличи нивата на калий по врем..
21.60лв
Zink Х-tra
Изчерпано
Zink Х-tra  е аминокиселинен хелат, извлечен от Цинков сулфат и смесен с  Fulvic Acid, ензими, органични комплексообразуватели и натурални растителни екстракти. Осигурява Цинк с ниско рН, който е напълно усвоим и достъпен. Цинкът е от съществено значение за здравословни..
31.20лв
Еngage P-K
Изчерпано
Извлечен от Фосфорна киселина и калиев хидроксид.Бързо се абсорбира през корените и листата – Лесно разтворим – Силно подвижен в растението.По-висока концентрация на “P” в сравнение с продуктите на фосфатна основа – Висока концентрация на “K”Еngage P-K – най-ефективният източник на фосфор за ра..
28.80лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация