Меню
Кошница

POLYFEED 11-44-11

POLYFEED 11-44-11
Изчерпано
POLYFEED 11-44-11
 • Наличност: Изчерпано
75.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

   Poly-Feed® е набор от напълно водоразтворими NPK торове, предназначени да осигурят пълноценно хранене на растенията през целия сезон на растеж.  Poly-Feed® са продуктите, които които предлагат максимална ефективност на използване на хранителните вещества, оптимален растеж и свеждат до минимум замърсяването на почвата, водата и въздуха.Осигурява на растенията всички хранителни вещества, необходими за растежа, в точно необходимия състав.Фосфорът и калия са напълно разтворими във вода и амониев цитрат.


     АнализТипиченМикронутриентиТипичен (pрm)
     Общ азот ( N)11%Желязо (Fe) *500
     Нитратен азот (N-NO 3)3,1%Манган (Mn) *250
     Амониев азот (N-NH 4)7,9%Бор (B)100
     Цинк (Zn) *75
     Фосфор ( Р 2О 5)44%Мед (Си) *55
     Водоразтворим калий ( K 2 O)11%Молибден (Mo)35
     * EDTA-хелати

     Напишете мнение

     Моля въведете поне 25 символа
     Лош Добър

     Най-поръчвани продукти

     Високопродуктивен хибриден розов домат от новата селекция на Нидерландската компания WingSeed.За отглеждане в оранжерии от ранна пролет до късно лято...
     217.00лв
     Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
     130.00лв
     Мис Малина е средно ранен картоф, подходящ, както за промишлена преработка на пържени картофи, така и за домашен трапезен картоф.Мис Малина се отлича..
     50.00лв
     Алиби F1 (Alibi)
     Изчерпано
     Алиби F1 е хибрид корнишони, селекция на "Bejo Zaden". Хибрида е много жизнен и издръжлив на засушаване. Плодовете са светлозелени, брадавичест тип с ..
     3.20лв
     Междувидов хибрид Maxima x Moschata подложка за дини, пъпеши и краставици.Висока кълняемост (над 97 %), бързо и равномерно поникване. Отлична съв..
     60.00лв
     Ново поколение безколов розов хибирд от Синджента с отлична форма и размер на плодовете. Изключително подходящ за прясна консумация с прекрасни вкусов..
     41.00лв
     Хибридна тиквичка със светлозелен цвят от Seminis. Вегетационния период е 40-45 дни след разсаждането.Растенията са силни, полуизправени и компак..
     52.00лв
     Торфен субстрат готов за употреба за производство на зеленчукови и цветни разсадиОбогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Фракция 0..
     7.50лв
     Турбине F1 е хибрид сладък пипер, селекция на "Bejo Zaden", подходящ за отглеждане на открито и в оранжерии. При оптимална температура 20 - 30°С, кълн..
     17.00лв
     Спринтер F1 (Sprinter)
     Изчерпано
     Спринтер F1 е много ранен хибрид диня, селекция на "Hazera". Растението е силно с изравнени, дружно узряващи плодове. Те са кръгли с окраска тъмнозеле..
     54.00лв
     Това е един от най-новите хибридни пипери на “Енза Заден”. Отличава се с добрата си ранозрелост и силен растеж, който позволява получаването на по-вис..
     54.00лв
     Торфен субстрат обогатен с тор, микроелементи, перлит и влагозадържащ агент.Малко по-едрата структура го прави идеален за пикирането на разсадите и за..
     26.00лв
     Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация