Меню
Кошница

Vilmorin

Brand: Vilmorin
Растенията са изправено растящи, с отворен хабитус и много голяма родовитост.Отличен избор за къса култура, с концентриран добив.Плододаването започва 30 дни след разсаждането.Плодовете са със светло-зелен цвят и плътно месо.Продукцията е с много добър баланс тегло/бройка...
72.00лв
Brand: Vilmorin
Семена за Краставици Асилия F1 ( Asilia F1 ) от секция VilmorinСредноранен, холандски тип със 100 % женски цветове.Растенията са силни с много добра облистеност,бързо развиващи се култуци и отлична пластичност.Плодовете са цилиндрични, леко оребрени, със слабо изразена шийка, тъмно зелени, с гланц, ..
265.00лв
Brand: Vilmorin
Семена за Моркови Болеро F1 ( Bolero F1 ) от секция VilmorinВеликолепен външен и вътрешен, ярък оранжев цвят.Отличен сладък вкус.Продукцията е изравнена,устойчива на дълго съхранение.Устойчивост на алтернария и листна плесен.Вегетационен период 100-110 дни.Подходящ за открито производство - за проле..
159.00лв
Brand: Vilmorin
Семена за Домати ВП 1 F1 ( VP 1 F1 ) от секция VilmoriПодходящ за отглеждане в оранжерии и на откритоТип на растението - индетерминантенХабитус - растенията са с отлична пластичност, със среден до слаб растежПодходящ за къс цикъл на отглежданеПлодове - равномерно оцветени, розови, формата е правилна..
90.00лв
ВП 2 F1 ( VP 2 F1 )
2-3 дни
Brand: Vilmorin
Семена за Домати ВП 2 F1 ( VP 2 F1 ) от секция VilmorinМного ранен, подходящ за отглеждане в оранжерии във всякакви схеми.Тип на растението: индетерминантен (отглеждане на колове).Хабитус - растенията са с отлична пластичност, със среден по сила растежПодходящ за къс цикъл на отглежданеПлодовете са ..
93.00лв
Brand: Vilmorin
ИндетерминантниБалансиран растеж с къси междувъзлияРанозрял - 70-75 дни след разсаждане плододаваПлодовете са розовиФормата е яйцевидна3-4 камерни саСредно тегло - 150 гИздържливи на напукванеИзключителен вкусУстойчивости: Тютюнева мозайка (ToMV);Жълто листно завиване (TYLCV);Фузариум(Fol);Лист..
171.00лв
Brand: Vilmorin
Подходящ за безколово отглеждане на открито за късно производство, като продукцията се получава в продължителен период и съхраняемостта е 10-15 дни.Тип на растението - детерминантен (безколово отглеждане).Хабитус - мощни растения, със здрав растеж и обилна листна маса, която предпазва плодовете от с..
67.00лв
Brand: Vilmorin
Подходящ за пролетна и есенна схема на отглеждане (по-къс цикъл) с висока адаптивност при различни условия на отглеждане.Тип на растението - индетерминантен.Хабитус - много силни растения с добра облистеност и къси междувъзлияПлодове - 200-240 гр., плътни, твърди с красив червен цвят 6-8 плода на ки..
40.00лв
Brand: Vilmorin
Характеризира се с много едри, буйни и добре облистени листни розетки. Листата са силно ароматни. При неблагоприятни условия не поляга.Ранен, много добивен сорт. Не образува кореноплоди. След сеитбата почвата се валира. Сеитбена норма: 800-1000 г/дек. В 1 г има приблизително 600 бр. семена. Засаждан..
50.00лв
Brand: Vilmorin
Продълговат патладжан, без бодли по дръжката. Растението е много силно, генеративно, залага лесно цветовете и изхранва много плодове.Този тип се предпочита за рязането на шайби от някои ресторанти и вериги.Плодовете са тъмновиолетови с блясък.Размер 20 х 5-6 см...
97.00лв
Brand: Vilmorin
Семена за Моркови Маестро F1 ( Maestro F1 ) от секция VilmorinНантски тип.Тъмно оранжев цвят на кореноплода.Нежна консистенция.Възможност за дълго съхранение.Отлична устойчивост на болести.Вегетационен период 120-125 дни.Подходящ за основна и късна култура - сеитби през март и юни-юли.Изправена, мощ..
163.00лв
Brand: Vilmorin
Подходящ за оранжерийно производство, но добре се представя и на открито.Растенията са здрави, високи, с отворен хабитус.Плодът е с тъмно -виолетов цвят и силен гланц.Формата е цилиндрична, леко удължена, до 25 см.Теглото е 250-300 г, а диаметърът на плода - 6-7 см.Месестата част е бледо жълта с мно..
40.00лв
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация