Меню
Кошница

Wing Seed

Brand: Wing Seed
Изключително гъвкав хибрид за отглеждане през пролетта и есента в неотопляеми оранжерииРастението е много добре балансирано и добре адаптирано към топлина и студ – лесно за отглежданеПлодовете са прави и добре оформени с високо качество през целия цикъл на производствоТъмно зелени, с восъчен налеп, ..
55.00лв 62.00лв
Brand: Wing Seed
Ранен хибрид – 68-70 дни за пролетно и лятно отглежданеВисоко продуктивен сорт – над 15 плода на растениеМощно растение с тъмно зелен цвятпродълговато-овални плодове с тъмни лилаво-черен цвят Отлични вкусови качестваДължина – 20см, тегло над 200гр...
52.00лв
Brand: Wing Seed
Бетон F1 е универсална подложка за използване при ранно и средно ранно производство.Висока кълняемост (над 97 %), бързо и равномерно поникване. Отлична съвместимост и голям процент на прихващане, независимо от метода на присаждане.Осигурява здрави растения при неблагоприятни климатични усл..
55.00лв
Brand: Wing Seed
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и добре затворени глави с крехка и сочна вътрешностСредното тегло е 3-3,5кгУстойчив на високи температуриРезистентен срещу фузариум и черно гниене..
32.00лв
Brand: Wing Seed
Хибрид за пролетно-лятно отглеждане в стъклени и полиетиленови оранжерииСилно генеративно растение,подходящ за отглеждане както на висока конструкция, така и на стандартнаДобра комбинация от от производителност и устойчивост срещу брашнеста манаАатрактивни тъмно-зелени плодове с дължина 32-35смУстой..
55.00лв 59.00лв
Brand: Wing Seed
Delrany F1Супер ранен хибрид – 35 дни тип ескендераниУстойчив на ниски температури Компактно и силно растение с концентрирано и постоянно плододаванеЛъскаи светло зелени плодове с бели петнаДължина 16-18смСилно устойчив на брашнеста мана..
45.00лв
Brand: Wing Seed
Лук за зелено Еверест на WingSeedМного ранен – 58-60 дни Лесен за почистванеЗа отглеждане от ранна пролет до късно лято Здраво и изправено растение Тъмен черно-зелен цвят Много висок добивДобър контраст между стъбло и листаДеликатен, нежен и мек вкусИздръжлив срещу мана, жълти ли..
90.00лв
Brand: Wing Seed
Високо продуктивен хибрид за отглеждане от късна пролет до есенСилно и много отворено, генеративно растениеСилна устойчивост срещу опадане на завръзите при много високи температуриПлодовете са силно оребрени, тъмно зелени с дължина 33-36см с високо качествоУстойчивости:HR: Px;CVYV;Ccu;CGMMV;IR: CU;..
55.00лв
Brand: Wing Seed
Isabel F1Хибридна подложка за краставициВеликолепно срастване с присаденото растениеФормира мощна коренова системаПо-висок и постоянен добивПодобрява качеството и не променя вкуса на плодоветеУстойчивости:Fom 0,1,2,1.2/Fon 0,1,2/For/Va;(M,Ma,Mi,Mj..
128.00лв
Brand: Wing Seed
Ранен компактен и бързо растящ хибридСтабилно развитие дори и при неблагоприятни климатични условияРастението е с широки, тъмно зелени и полу-изправени листаКръгли, изравени и тъмно оцветени глави с тегло до 1,5кг и отличен вкусУстойчив на напукване дори и при дълъг престой на полето..
52.00лв 55.00лв
Brand: Wing Seed
Хибрид за отглеждане през всички сезониСилно и отворено растение с големи листаВисок процент на качествена продукция при стресови условияДобре оформени плодове с къса шийка, тъмно зелени и дължина 32-35смУстойчивости:HR: FusariumIR: Px; CYSDV..
55.00лв 57.00лв
Brand: Wing Seed
Средно ранен хибрид- 80-85 дни вегетацияМощно растение със силно облистване и много добър добивПлодовете са удължени с тъмно зелена окраска и наситено червена вътрешност – без кухиниТегло на плода – 12 – 15кг.Много добра транспортабилност...
85.00лв 90.00лв
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация