Меню
Кошница

Wing Seed

Бетон F1 (Beton)
Изчерпано
Brand: Wing Seed
Бетон F1 е универсална подложка за използване при ранно и средно ранно производство.Висока кълняемост (над 97 %), бързо и равномерно поникване. Отлична съвместимост и голям процент на прихващане, независимо от метода на присаждане.Осигурява здрави растения при неблагоприятни климатични усл..
55.00лв
Brand: Wing Seed
Виктория F1 е хибрид с вегетация 70-75 дни, за отглеждане от ранна пролет до късно лято.За прясна консумация и консервиране- кисело зеле.Растенията са толерантни към високи температури и фузариум.Образува кръгли, добре затворени глави с тегло 3-3,5кг и изключително крехка и сочна вътрешност...
40.00лв
Brand: Wing Seed
Супер ранен хибрид тиквички тип Ескендерани с вегетация 35 дни.Растенията са силни и компактни с много концентрирано плододаване и устойчиви на студ.Плодовете са светло зелени и лъскави. Дължината им е 16-20см.Устойчивости :Брашнеста мана ..
45.00лв
Brand: Wing Seed
Лук за зелено Еверест на WingSeedМного ранен – 58-60 дни Лесен за почистванеЗа отглеждане от ранна пролет до късно лято Здраво и изправено растение Тъмен черно-зелен цвят Много висок добивДобър контраст между стъбло и листаДеликатен, нежен и мек вкусИздръжлив срещу мана..
80.00лв
Brand: Wing Seed
Изабел F1 е подложка специално селектирана за краставици на Нидерландската компания WingSeed.Засажда се заедно със семената за краставици. Изключително равномерно израстване на растенията, с което може да контролирате лесно присаждането.Използването на подложка Изабел F1 придава висока адаптивност н..
100.00лв
Brand: Wing Seed
Номиа F1 е хибрид от последната генетика на WingSeed, за ранно производство от пролетта до есента.Растението е от отворен тип с малки листа и с голям добивен потенциал.Плодовете са с отлично качество-прави и изравнени с тъмно зелен цвят. Дължина 28-32 см.Устойчивости : Листна плесен К..
35.00лв
Brand: Wing Seed
Остин F1 е зеле от селекцията на WingSeed за отглеждане през цялата година за прясна консумация.Вегетация 90-100 дниРастенията са мощни с тъмно зелен цвят и толерантни към температурни колебания.Главите са кръгли, много изравнени с бяла вътрешност и устойчиви на напукване. Теглото им е 4-5кг.Устойчи..
40.00лв
Brand: Wing Seed
Подложката Привиледж F1 е от тип Cucurbita maxima Duchesne- ЗИМНА ТИКВА.Селектирана специално за супер ранното производство на дини под тунели.Изключително устойчива на ниски температури. Поради това си качество, растенията присадени на тази подложка, позволяват по-ранно реколтиране и по-в..
70.00лв
Brand: Wing Seed
Краставици Perth F1За пролетно, есенно и зимно производствоМощно и здраво растениеГладки до леко оребрени плодовеМного висок добивПлодовете достигат 350-400гр. и 33-36см.Устойчива срещу крастаУстойчива срещу краставична мозайкаУстойчива срещу брашнеста мана ..
132.50лв 137.50лв
Brand: Wing Seed
Високопродуктивен хибриден розов домат от новата селекция на Нидерландската компания WingSeed.За отглеждане в оранжерии от ранна пролет до късно лято. Подходящ за къс цикъл на отглеждане, максимум до 6-та китка.Растението е със силен вегетативен и генеративен растеж.Плодовете са равномерно оцветени ..
217.00лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация