Меню
Кошница

YUKSEL

Brand: YUKSEL
Ранен сорт тъмна диня, тип "шугър бейби". Вегетация 65 дни.Овални плодове с тегло 7-9 кг и тънка кора.Наситеночервен цвят на вътрешността и високо захарно съдържание.Подходящ за култивация под тунели или на открито...
73.00лв
Brand: YUKSEL
Още една перла от селекцията на  Yuksel Tohum. "Азия F1" е много едър и вкусен индетерминантен домат, подходящ за оранжерийно и външно отглеждане. Доматът се отличава със страхотния си червен цвят и уникален вкус. Големината на плодовете могат да достигнат  над 500гр. Едни от най-важните м..
111.00лв
Brand: YUKSEL
Люта чушка с много високо качество . Ранен сорт с висок добив.Растението  е мощно с къси междувъзлия и много добър завръз.Плодът е тъмнозелен с дължина 8-10 см. твърд. За отглеждане в оранжерии през всички сезони...
84.00лв
Brand: YUKSEL
Детерминантен сорт  с висок добив, много добре облистено растение. Листата покриват плодовете и ги предпазват от слънчев пригор. Плодовете са оцветени в ярко червено, издържат на продължително съхранение и транспорт. Тегло – 230-250 гр. Висока устойчивост спрямо вертицилиум, фузариум и ТoMV. То..
63.00лв
Brand: YUKSEL
Голия F1 е високодобивен, средно ранен хибрид краставица.Формира голям брой плодове.  Успешно се отглежда през зимата, пролетта и есента в оранжерии от различен тип.Расстежът е буен, плодовете тъмно зелени, еднакви по размер, оребрени, с дължина 30-32 см, приятни на вкус, със свеж аромат.С..
252.00лв
Гортина F1 (Gortina)
Изчерпано
Brand: YUKSEL
Ранен сорт с вегетация 42-45 дни от разсаждане. Класически тип “капка” с изразен черен цвят, с много малко семки и почти без бодли. Твърди плодове с голяма трайност и сладък вкус...
42.00лв
Густо Пинк F1 ( Gusto Pink )
-9 % Изчерпано
Brand: YUKSEL
Новият хит при розовите домати от фирма Юксел. "Първи братовчед" на популярния сорт Пинк рок с подобрено опрашвае, 5-6 домата на китка. Силно устойчив на напукване и върхово книене! Подходящ за отглеждане както в стъклени ,така и в полиетиленови оранжерии. Зима - пролет и лято - есен. Много висок до..
158.00лв 174.00лв
Brand: YUKSEL
Нов сорт червен "бийф" домат. Растение с отворен хабитус. Плодовете са закръглени, леко сплеснати, с прекрасен наситено червен цвят и тегло 300-350гр. Средно 4-5 домата на китка. Силно устойчив, включително Бронзовост и Нематоди.HR:ToMV,Va:0,Vd:0,Fol:0,1,2.IR:Ma,Mi,Mj,TSWV,TYLCV..
96.00лв 102.00лв
Brand: YUKSEL
Каприкорн е партенокарпен хибрид (всичките цветове са женски) корнишон, формира голям брой плодове. Успешно се отглежда от пролетта до есента на открито и в оранжерии. Средно голямо растение, с не много едри листа, къси междувъзлия, и къси странични разклонения. Плодовете са тъмно зелени, с малки ши..
68.00лв 72.00лв
Brand: YUKSEL
Нова селекция тип "кьой" за оранжерий. Много добър завръз. Плодовете са с 8-10 камери, изглеждат "накъдрени" около дръжката. Наподобяват старите ни " бабини" сортове. Теглото е 200-220гр на първите китки и 300-400гр на 3-5 китка. Имат по-голяма твърдост и  трайност. Атрактивна визия, която прид..
94.00лв
Brand: YUKSEL
Ранен сорт, подходящ за зимно-пролетна и лятно-есенна култивация.Закръглени плодове, леко сплеснати, с тегло 280-350 гр.С 4-5 плода на китка , без напуквания!Много добро опрашване в жегите!Подходящ за култивация на почва и хидропоника, като в стъклени, така и в полиетиленови оранжерии.Устойчивости :..
163.00лв
Brand: YUKSEL
Ранен хибрид, подходящ и за много ранно производство. Плодът се характеризира с големина 9-10кг , с тъмно червено и много вкусно месо. Плодът е с oвална форма и тъмно зелена украса на кората ,листата са със средна големина.Много издръжлива на съхранение и транспорт.Високо до..
130.00лв 138.00лв
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация