Меню
Кошница

АМИНО МЕД / AMINO CU

АМИНО МЕД / AMINO CU
АМИНО МЕД / AMINO CU
  • Наличност: В наличност
38.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!
АМИНО МЕД (Cu) e формулация съдържаща Мед (Cu) в хелатна форма и аминокиселини. Органичните вещества, съдържащи се в Амино Мед (Cu) представляват формулация на органичен тор, който действа като бързо усвоима храна.
 
 
СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА
Елементи Съдържание
Аминокиселини >25-30 %
Cu >10 %
pH 4-7
 
ДОЗИ: листно 25-30 гр/дка; капково 0,03%
 
ПОЛЗИ:
АМИНО МЕД (Cu) компенсира недостига на мед (Cu) в лесно усвоима(хелатна) форма за културите.
 
АМИНО МЕД (Cu) е изключително подходящ за приложение при култури засегнати от бури и градушки.
 
АМИНО МЕД (Cu) повишава устойчивостта на растенията към гъбни и бактериални болести, засушаване и екстремни температури.
 
АМИНО МЕД (Cu) влияе на фотосинтезата със стабилизиращото си действие върху хлорофила.
 
АМИНО МЕД (Cu) подпомага изграждането на клетъчните стени, синтеза на протеини и ензими.
 
АМИНО МЕД (Cu) оказва положително влияние на въглехидратния и белтъчния обмен.
 
АМИНО МЕД (Cu) подобрява здравината и гъвкавостта на стъблата и листните дръжки.
 
АМИНО МЕД (Cu) активира дейността на почвените микроорганизми и минерализирането на органичната материя.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация