Меню
Кошница

Хоби семена

Този сорт патладжан се отличава със своите кръгло-овални и много вкусни плодове.Високодобивен директен сорто. Едри плодове с тъмно виолетов цвят и кръгло-овална форма със средно тегло 0,600 – 1,100 кг. Подходящ за прясна консумация и преработка.Вегетационен период: 80-90 дни..
1.00лв
Този сорт патладжан е много харесван и ценен със своите бяло-розови и вкусни плодове.Високодобивен ранен до средно ранен сорт. Плодовете са овални, бели прошарени с розово, със средно тегло 250 – 300 гр. Месестата част е кремавобяла, с отлични вкусови качества. Подходящ за прясна консумация и консер..
1.60лв
 Корнишони Париж
Изчерпано
Средно ранен, високодобивен сорт за отглеждане на открито . Краставиците са малки, не са склонни към пожълтяване. Плодовете се берат ежедневно по време на узряването. Ядат се пресни, мариновани, консервирани.Указания за отглеждане:Семената се засяват: април , на дълбочина 1-2 см.Оптим..
1.20лв
Алабаш Бял
Изчерпано
Двугодишно растение с кръгла форма на плода,с крехка, нежна и сладка месеста част, с високо съдържание на захари и витамин С.Ран сорт с по-дребни стъблоплоди и по-слаба студоустойчивост.Брой семена в 1 г -  250 - 300 бр.Сеитбена норма: 6 - 8 г/100 кв.м.       ..
1.50лв
Този сорт пипер е с вкусни светло зелени плодове.Ранен сорт. Пипера е едър и много родовит. Растението е прибрано, високо 80-90 см. с 3-5 разклонения. Листата са светлозелени. Плодовете са висящи, леко сплеснати, дълги 15-23см., широки в основата 5-7 см., с форма на тристенна кап..
1.40лв
Индетерминантен (високорастящ) сорт, подходящ за отглеждане, както в оранжерия, така и на открито. Алено сърце образува едри плодове (между 300-700гр), които са наситено, ярко червени и сърцевидни по форма. Домата е гладък с много нежна и тънка кожица, изключително ароматен, плътен с уникални вкусов..
3.50лв
Ардендо F1
2-3 дни
  Тиквички Ардендо F1 са ранен до средноранен хибрид, перфектни за производство през пролетта и есента.Плодовете на тези тиквички са изравнени, дълги, цилиндрични и не прерастват.Листата на Ардендо F1 са силно нарязани, което позволява по лесно проветряване на растението и г..
49.00лв
Този сорт пипер е много атрактивен със своите наситено жълти плодове, също така чушките са четиристенни и месести и е много подходящ за печене.Сорт пипер тип долма. Плодовете са много едри и месести, четиристенни, зелени, с узряването стават до наситено жълти на цвят, сладки и много вкусни. Подходящ..
1.60лв
Показва 1 до 12 от 273 (23 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация