Меню
Кошница

Салати

 Микс от ранни сортове салати , за свежа и много полезна салата. Листата са малки, много крехки, с чудесен вкус  и с микс от цветове- от зелено до червено. В опаковката има семена за пролетна, лятна и есенна реколта, като времето за вегетация е бързо за 25-30 дн, след което може ..
1.40лв
Сортът се характеризира с голяма розетка, която е крехка, но с твърда сърцевина. Разсадът достига 20 см височина и 20 см ширина. Това, което получавате са нежни, хрупкави листа със сладък вкус.  Тази маруля е най-подходяща за прясна консумация, като вегетационния ѝ период е 80-90 дни...
1.20лв
Джентелина
Изчерпано
Салата Джентелина е ранен сорт, с къс вегетационен период.Образува голяма, добре разлистена розетка с крехки и сочни листа, притежаващи отличен вкус.Теглото, до което достига е 0.500-0.600 кг и е устойчива на стрелкуване...
1.20лв
Салатата образува обемна розетки, които имат изключитено вкусни и крехки големи листа с чудесен аромат. Формата на листата наподобява тези на дълвото дъб. Любопитно е, че тя може да се сее почти целогодишно. Зелената салата дъбов лист е идеална за примесване с длуги видове зеленчуци.Указания за отгл..
1.20лв
Дъбов лист червена
Изчерпано
Изисква богата, плодородна почва и вода. Вкусна салата, с голяма, кестеняво червена розетка и листа, с формата на дъбов лист. Листата могат да се използват постоянно чрез разрежзане на розетката или да се изрязва цялата глава.Указания за отглеждане:Семената се засяват:Пролетно:  нуари – февруар..
1.20лв
Салата Лоло Бионда е една от най-ранните и е с висока кълняемост.Тя се характеризира с крехки, силно накъдрени листа, оцветени в бледо зелено.Растенията са студоустойчиви и образуват голяма листна розетка...
1.20лв
Лоло Роса
Изчерпано
Салата Лоло Роса е ранен сорт, който може да се засява в полиетиленови оранжерии още през февруари. Лоло Роса е едногодишно, студоустойчиво растение. Тази салата прави огромни цветни глави, които  достигат 400-550 гр. Тя е предпочитана на всяка трапеза не само заради отличните си вкусови качест..
1.20лв
Средно ранен сорт тип Батания. Образува едра, светлозелена розетка. Листата й са широки, накъдрени, хрупкави и вкусни. Сортът е устойчив на високи температури.Вегетационен период: 75 дниУказания за отглеждане:Семената се засяват:Пролетно:  25 януари – 05 февруари  Есенно: 10 – 20..
1.30лв
Плодовете образува големи розетки от тъмнозелени листа, които се подреждат изправено, притежават голяма плътност, хрупкавост и характерен пролетен вкус.За пролетно производство се препоръчва да засеете българските семена на маруля в януари или февруари месец. Ако целите есенно-зимен добив от салатат..
1.40лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация