Меню
Кошница

Краставици

Brand: agroGene
Средно ранен хибрид дългоплодна краставица.Предназначен за пролетно и лятно производство в оранжерии.Плодовете са гладки и изравнени, с атрактивен тъмнозелен цвят и отличен вкус.Средната дължина на плода е 30-34 см.Устойчивости: IR: CMV, PM..
30.00лв
Brand: Enza Zaden
За ранни сеитби и по-мрачно време.Вегетативен сорт, който изисква генеративно отглеждане –малки амплитуди ден/нощ, махане на листа, балансирано хранене.Да се контролират колтуците ако влиза в топло време.Препоръчителна гъстота 1,6 раст/кв.м.Изключително трайна продукция.Силен растеж като Боуинг но с..
284.00лв
Brand: Hazera
Семена за Краставици Джазер F1 ( Jazzer F1 ) от секция Enza ZadenПартеникарпен сорт, градинска краставица, гарантирано негорчива с дължина 16-18 см. Подходяща за ранно производство в оранжерии и под полиетилен. На открито, освен на конструкция дава резултати и без опора (безколово). Подходяща за гор..
30.00лв
Brand: Enza Zaden
Сортът Калунга е един от най-успешните хибриди краставици на Енза Заден в България. Стандарт за производството в полиетиленови и стъклени оранжерии . Основната му характеристика е стабилният растеж и плододаване при различни условия – без аборти , без изкривявания , без избледняване .Размер: 30-32 с..
49.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Краставици Кордоба F1 ( Cordoba F1 ) от секция Rijk Zwaan- истински сорт „приятелски настроен към производителя“ с много добра устойчивост на стрес- плодовете са дълги 33-36 см, ярко тъмнозелени- засаждане в отопляеми условия в края на февруари - началото на март или в нормални неотопляван..
30.00лв
Brand: Enza Zaden
Марумба F1 има силен и бърз растеж. Плодовете са  леко оребренис тъмнозелен цвят. Широко приложим хибрид за всички видовеоранжерийно производство.Добре се  развива и се възстановява бързо след стрес.Подходящ и за мрачно време!Дължина: 32-34 см.Устойчивости: Ccu/Cca..
48.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Краставици Миртос F1 ( Myrthos F1 ) от секция Rijk ZwanЗа лятно засаждане с изключителна устойчивост!Това е сорт със силен растеж, силно вкоренен,   1-2 плода на стъбло, плодовете му са тъмнозелени, дълги 32-36 см,Устойчивостта на Мазаичен вирус и Вирусна жълтеница, е важна особе..
53.00лв
Brand: Rossen Seeds
Семена за Краставици Сандра голд F1 от секция Rossen seedДългоплоден хибрид  с цилиндрични, тъмнозелени и лъскави плодове.Леко оребрени  с тегло около 300-400гр и дължина 35см.Препоръчва за целогодишно производство.Растението с мощен хабитус и висока родовитост. ..
45.00лв
Brand: Seminis
Семена за Краставици SV 5047 CE F1 от секция SeminisНОВ хибрид дългоплодна краставица на фирма Семинис. Предназначен за ранно производство.Хибридът се отличава със силна жизненост и здрава коренова система. Растението има средно големи листа с леко отворен хабитус.Дължината на плода е 30-33 см.Плодо..
76.00лв
Brand: TOKITA
Семена за Краставици TSX-CU 237 F1 от секция TokitaВисокодобивни , дълги краставици за производсто  на открито и в оранжерии. Плодовете са тъмно зелени, гладки, с малки бели бодлички, с крехка и хрупкава консистенция и дължина 23 - 28 см . Eнергично растение с много странични колтуци ..
32.00лв
Brand: Wing Seed
Изключително гъвкав хибрид за отглеждане през пролетта и есента в неотопляеми оранжерииРастението е много добре балансирано и добре адаптирано към топлина и студ – лесно за отглежданеПлодовете са прави и добре оформени с високо качество през целия цикъл на производствоТъмно зелени, с восъчен налеп, ..
55.00лв 62.00лв
Brand: Vilmorin
Семена за Краставици Асилия F1 ( Asilia F1 ) от секция VilmorinСредноранен, холандски тип със 100 % женски цветове.Растенията са силни с много добра облистеност,бързо развиващи се култуци и отлична пластичност.Плодовете са цилиндрични, леко оребрени, със слабо изразена шийка, тъмно зелени, с гланц, ..
265.00лв
Показва 1 до 12 от 57 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация