Меню
Кошница

Краставици

Brand: agroGene
Средно ранен хибрид дългоплодна краставица.Предназначен за пролетно и лятно производство в оранжерии.Плодовете са гладки и изравнени, с атрактивен тъмнозелен цвят и отличен вкус.Средната дължина на плода е 30-34 см.Устойчивости: IR: CMV, PM..
30.00лв
Brand: Hazera
Семена за Краставици Джазер F1 ( Jazzer F1 ) от секция Enza ZadenПартеникарпен сорт, градинска краставица, гарантирано негорчива с дължина 16-18 см. Подходяща за ранно производство в оранжерии и под полиетилен. На открито, освен на конструкция дава резултати и без опора (безколово). Подходяща за гор..
26.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Краставици Кордоба F1 ( Cordoba F1 ) от секция Rijk Zwaan- истински сорт „приятелски настроен към производителя“ с много добра устойчивост на стрес- плодовете са дълги 33-36 см, ярко тъмнозелени- засаждане в отопляеми условия в края на февруари - началото на март или в нормални неотопляван..
27.50лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Краставици Миртос F1 ( Myrthos F1 ) от секция Rijk ZwanЗа лятно засаждане с изключителна устойчивост!Това е сорт със силен растеж, силно вкоренен,   1-2 плода на стъбло, плодовете му са тъмнозелени, дълги 32-36 см,Устойчивостта на Мазаичен вирус и Вирусна жълтеница, е важна особе..
53.00лв
Brand: Rossen Seeds
Семена за Краставици Сандра голд F1 от секция Rossen seedДългоплоден хибрид  с цилиндрични, тъмнозелени и лъскави плодове.Леко оребрени  с тегло около 300-400гр и дължина 35см.Препоръчва за целогодишно производство.Растението с мощен хабитус и висока родовитост. ..
42.00лв
Brand: Seminis
Семена за Краставици SV 5047 CE F1 от секция SeminisНОВ хибрид дългоплодна краставица на фирма Семинис. Предназначен за ранно производство.Хибридът се отличава със силна жизненост и здрава коренова система. Растението има средно големи листа с леко отворен хабитус.Дължината на плода е 30-33 см.Плодо..
78.00лв
Brand: TOKITA
Семена за Краставици TSX-CU 237 F1 от секция TokitaВисокодобивни , дълги краставици за производсто  на открито и в оранжерии. Плодовете са тъмно зелени, гладки, с малки бели бодлички, с крехка и хрупкава консистенция и дължина 23 - 28 см . Eнергично растение с много странични колтуци ..
32.00лв
Brand: Wing Seed
Изключително гъвкав хибрид за отглеждане през пролетта и есента в неотопляеми оранжерииРастението е много добре балансирано и добре адаптирано към топлина и студ – лесно за отглежданеПлодовете са прави и добре оформени с високо качество през целия цикъл на производствоТъмно зелени, с восъчен налеп, ..
55.00лв 62.00лв
Brand: Vilmorin
Семена за Краставици Асилия F1 ( Asilia F1 ) от секция VilmorinСредноранен, холандски тип със 100 % женски цветове.Растенията са силни с много добра облистеност,бързо развиващи се култуци и отлична пластичност.Плодовете са цилиндрични, леко оребрени, със слабо изразена шийка, тъмно зелени, с гланц, ..
215.00лв
Brand: Syngenta
"Балдер" е хибрид краставици от последната генетика на Синджента, изключително подходящ за отглеждане при условия на минимална слънчева светлина през есенно-зимния период. Отличава се с мощния си вегетативен растеж и много висок добивен потенциал. Плодовете са с отлично качество, оребрени и с атракт..
62.00лв
Brand: Clause
Ранен оранжериен хибриден сорт краставица. Плодове са продълговато цилиндрични с тъмнозелен цвят и дължина 35 - 38 см. Подходящи за ранно пролетно и лятно есенно отглеждане в оранжерии. Хибрида се отличава с висока продуктивност и устойчивост на високи температура.Дължина на плодовете: 35 – 38 ..
730.00лв
Бомбър е висок клас хибрид с широк набор от толерантности, включително зелена краставична мозайка (CGMMV) и отлично качество на продукцията. Подходящ е за пролет и лято, като позволява отглеждане във всякакъв вид съоръжения. Мощната коренова система и едрите листа, поддържат растението здрав..
81.00лв
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация