Меню
Кошница

Краставици

Аделайде Ф1 ( ADELAIDE F1 )
-11 %
Brand: Wing Seed
Изключително гъвкав хибрид за отглеждане през пролетта и есента в неотопляеми оранжерииРастението е много добре балансирано и добре адаптирано към топлина и студ – лесно за отглежданеПлодовете са прави и добре оформени с високо качество през целия цикъл на производствоТъмно зелени, с восъчен налеп, ..
55.00лв 62.00лв
Brand: Syngenta
"Балдер" е хибрид краставици от последната генетика на Синджента, изключително подходящ за отглеждане при условия на минимална слънчева светлина през есенно-зимния период. Отличава се с мощния си вегетативен растеж и много висок добивен потенциал. Плодовете са с отлично качество, оребрени и с атракт..
55.50лв
Brand: Clause
Ранен оранжериен хибриден сорт краставица. Плодове са продълговато цилиндрични с тъмнозелен цвят и дължина 35 - 38 см. Подходящи за ранно пролетно и лятно есенно отглеждане в оранжерии. Хибрида се отличава с висока продуктивност и устойчивост на високи температура.Дължина на плодовете: 35 – 38 ..
676.00лв
Бомбър е висок клас хибрид с широк набор от толерантности, включително зелена краставична мозайка (CGMMV) и отлично качество на продукцията. Подходящ е за пролет и лято, като позволява отглеждане във всякакъв вид съоръжения. Мощната коренова система и едрите листа, поддържат растението здрав..
65.00лв
Ботеро F1 ( Botero )
Изчерпано
Brand: Hazera
Ботеро F1 е хибрид дългоплодна краставица, селекция на "Hazera". Растението е бързорастящо с отворен хабитус, с многодобро зареждане и ранозрелост с устойчивост на CVYV, Cca, Ccu. Плодовете са тъмно зелени, леко оребрени, без шийка с дължина 32 - 34 см. Подходящ период за отглеждане - пролет и есен ..
184.00лв
Brand: Enza Zaden
Хибидни семена за краставици с много стабилен растеж. При различни климатични условия се проявява еднакво добре. Благодарение на това растенията плододават постоянно и без аборти. Образува голяма листна маса и се препоръчва по-рядко засаждане. Този хибрид дава най-добрите резултати при дълго произво..
49.00лв
Brand: YUKSEL
Голия F1 е високодобивен, средно ранен хибрид краставица.Формира голям брой плодове.  Успешно се отглежда през зимата, пролетта и есента в оранжерии от различен тип.Расстежът е буен, плодовете тъмно зелени, еднакви по размер, оребрени, с дължина 30-32 см, приятни на вкус, със свеж аромат.С..
222.00лв
Brand: Wing Seed
Хибрид за пролетно-лятно отглеждане в стъклени и полиетиленови оранжерииСилно генеративно растение,подходящ за отглеждане както на висока конструкция, така и на стандартнаДобра комбинация от от производителност и устойчивост срещу брашнеста манаАатрактивни тъмно-зелени плодове с дължина 32-35смУстой..
55.00лв 59.00лв
Brand: Enza Zaden
Делано е НОВ хибрид краставица създаден след Дефенс, за пролет, лято и есен. Двете  най-силни качества са бързият растеж и устойчивостта на CMV – задължително условие  за производство в райони със силно нападение от преносителите на вируса. Плодовете  са оребрени, тъмно зелени.  ..
39.00лв
Brand: Enza Zaden
Дефенс се отличава от повечето сортове с изключително буйния си растеж. Благодарение на това преодолява мрачните периоди и плододаването се възстановява много бързо. Допълнително към  устойчивостта на брашнеста мана този хибрид Ви гарантира една много важна устойчивост на Краставично Мозаечния ..
64.00лв
Brand: Wing Seed
Високо продуктивен хибрид за отглеждане от късна пролет до есенСилно и много отворено, генеративно растениеСилна устойчивост срещу опадане на завръзите при много високи температуриПлодовете са силно оребрени, тъмно зелени с дължина 33-36см с високо качествоУстойчивости:HR: Px;CVYV;Ccu;CGMMV;IR: CU;..
48.00лв 52.00лв
Brand: Enza Zaden
Един от най-успешните хибриди на “Енза Заден” в България. Стандарт за производството в полиетиленови и в стъклени оранжерии. Основните му предимства е стабилния растеж при различни условия – без аборти, без изкривявания, без избледняване. Плодовете са с отлично качество – прави, без шийка, 35-38 см ..
45.00лв
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация