Меню
Кошница

Домати

Brand: Clause
Средно ранен полудетерминиран полски хибрид. Може да се отглежда безколово, но се препоръчва конструкция. Силно облистено растение, което предпазва плодовете от пригор. Засаждане пролет-лято (до 15-ти юни). Плодовете са  250 - 350 гр., много вкусни. Дълъг период на беритба.&..
73.00лв
Brand: Clause
Семена за Домати Ред баунти F1 ( Red bounty ) от секция ClauseСорт едър безколов червен домат, на който може да се разчита не само в добри ,но и при лоши условия. Обилен завръз ,големи плодове 300-350гр, дълъг период на съхранине ,при което запазва твърдост и качество.Притежава пълния набор устойчив..
90.00лв
Brand: May
Семена за Домати 7021 F1 от секция May seedЕдроплоден, средноранен, индетерминантенхибриддомати, тип beef.Подходящзаотглежданекакто в оранжерии, така и наоткрито.Плодоветеса с кръглаформа, изравнени с наситеночервенцвят. Несенапукват, необразуватзеленпръстен и зелениивици (предиузряване) и иматповеч..
80.00лв
Brand: Clause
Семена за Домати CXD 142 F1 от секция ClauseРанен сорт с много добра издръжливост на съхранение и транспорт. Твърди плодовеза преработка и свежа консумация. Много висок добив. Плодовете сас тегло 100-130гр, ярко червени и равномерно оцветени. Издръжлив на Фузариум, Вертицилиум и Нематода...
31.50лв
Brand: Hazera
HTP-11 F1 е нов индетерминантен розов домат, селекция на “Hazera”. Хибридът е подходящ за отглеждане в отопляеми и неотопляеми оранжерии. Растението е компактно с къси междувъзлия. Плодовете са изравнени с по 5 - 6 плода на китка със средно тегло 260 - 300 грама и изкючително вкусни. Имат насит..
132.00лв
Brand: Seminis
НОВ хибрид червен детерминантен /безколов/ домат тип „Beef” на фирма Семинис с устойчивост на бронзовост.Подходящ за отглеждане на открито. Препоръчителна сеитбена норма:  1 400 растения/дка.Растението е силно и здраво, лесно за отглеждане.Добър размер на плодовете – над 300 г с много атра..
32.00лв
Brand: YUKSEL
Още една перла от селекцията на  Yuksel Tohum. "Азия F1" е много едър и вкусен индетерминантен домат, подходящ за оранжерийно и външно отглеждане. Доматът се отличава със страхотния си червен цвят и уникален вкус. Големината на плодовете могат да достигнат  над 500гр. Едни от най-важните м..
112.00лв
Аламбра F1 (Alambra)
Изчерпано
Brand: Clause
Средно ранен хибрид подходящ за култивиране в оранжерии и на открито. Теглото на плода  е 180 - 200 гр.  Добро опрашване при високи температури. Богат завръз, издръжливи на откъсване, много сладки плодове . Висока издръжливост на болести.Тегло на плодовете: 180-200 грУстойчивости: Вер..
0.00лв
Brand: Sakata
Ранозрял безколов сорт с едри плодове 250-300 гр и атрактивно кърваво червен цвят , кръгла форма и много добра оформеност на плода.Отлична  твърдост и много добра транспортабилност. Много добър набор от устойчивости включително и Бронзовост .Друга ключова характеристика на този хибрид е устойчи..
28.20лв
Амарал F1 ( Amaral )
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Доказан хибрид подходящ за дълга реколта. Къси междувъзлия, плодове с отличен цвят и твърдост, много изравнени, с големина 220-240 грама. Издържа на високи температури без да изресяват цветовете. Отлична транспортабилност, лесен за сортиране.Тегло на плодовете: 220 - 240 грамаУстойчивости:Мозай..
110.00лв
Амарилис F1 (Amarilis)
Изчерпано
Brand: Clause
Амаралис F1 е хибрид ново поколение от ранната селекцията на “Clause”. Наситения червен цвят на домата, дава преднина на „АМАРИЛИС“ пред много други хибриди, както от “Clause” така и от други марки познати в България. Растенията са добре балансирани, с по пет изравнени домата на китка. Плодовет..
0.00лв
Brand: Seminis
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 180-220гр.Тези им качества ги правят идеални за пресния пазар.Устойчивости : Тютюнева мозайка (TоMV)Фузариум (For)Вертицилиум (Va)Листна плесен (Ff..
80.00лв
Показва 1 до 12 от 136 (12 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация