Меню
Кошница

Есказу F1 ( ESCAZU F1 )

Есказу F1 ( ESCAZU F1 )
Есказу F1 ( ESCAZU F1 )
-9 % Изчерпано
Есказу F1 ( ESCAZU F1 )
Есказу F1 ( ESCAZU F1 )
Есказу F1 ( ESCAZU F1 )
  • Наличност: Изчерпано
41.00лв
45.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Есказу F1 е зеле  предназначено за пресния пазар и преработка. Вегетационен период: 90-100 дни. Растението има силен хабитус, който позволява по-добро развитие през лятото. Има потенциал за висок добив. Устойчивост на фузариум и толерантност на трипс. Бързо първоначално нарастване на главата, с отличен търговски вид и тегло 2-4 кг. Главата е с кръгла форма с атрактивен цвят и устойчивост на разпукване. Есказу F1 ви гарантира сигурен и висок добив. Практиката показва, че Есказу F1 е пластичен за реколтиране хибрид. Теглото на главата достига 2-2,5 кг за 70-75 дни. Хибридът притежава висока устойчивост на разпукване.

Тегло на главите: 2-4 кг.

Вегетационен период: 90-100 дни

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация