Меню
Кошница

Пъпеши

Brand: Clause
Средно ранен хибрид, тип “Ананас”. Силно и здраво растение с много добро качество на плодовете. Те са с тегло – 2,5-3,0 кг. и  сладка месеста част. Препоръчва се за отглеждане през основния сезон – Април-Май. Устойчив на Фузариум и Брашнеста мана.Тегло на плодовете: 2,5-3 кгУстойчивости:Фузариу..
39.50лв
Brand: Clause
Сорт тип "галия". Вегетация около 65 дни от разсаждане.Добре облистено растение с плодове 2-2,5 кг.Прекрасен златист цвят с красиво омрежване.Плодовете са без напетнявания, с високо захарно съдържание и не се напукват...
147.00лв
Brand: Hazera
Джина F1 е хибрид пъпеш тип "Галия", селекция на "Hazera". Растението е средно облистено, устойчиво на Fom 0,1,2, MNSV, Pc, Sf. Плодовете са кръгло-овални с тегло 2 - 4 кг. с добра следберитбена трайност. Имат зелен цвят на "месото" и захарност 12 - 14%. Хибрида е подходящ за отглеждане на открито, ..
63.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Традиционен вид пъпеш с едри плодове 2кг, висока захарност и изключителен добив с добра раннозрелост. Залага по 7-9 плода на растение с жълта кора и леко зелен цвят на месото. Подходящ за ранно производство на закрито и за късно производство на открито.Устойчивости :Фузарийно увяхванеБрашнеста мана..
12.00лв
Brand: Sakata
Ран хибрид пъпеш, Галия тип за отглеждане на открито и закрито с висок процент първокачествени плодове с тегло 1,5 – 1,7 кг. Жизнени и здрави растения с висока толерантност на брашнеста мана и толерантни към Фузариум, раси 0,1 и 2, осигуряващи дълъг беритбен период. Изравнени плодове, запазващи твър..
45.00лв
Ранен високодобивен сорт, подходящ за отглеждане в полиетиленови оранжерии и на открито . Растенията са жизнени, със силно вегетативно развитие и добра облистеност. Плодовете са много едри, удължено-продълговати, сегментирани, с добре оформени дялове, с тегло 3- 4 кг. Кората е здрава, непуклива, нас..
120.00лв
Brand: Hazera
Лави Гал F1 е хибрид пъпеш, селекция на "Hazera". Растението е силно облистено, устойчиво на Fom 0,1,2, Pc, Sf. Плодовете са кръгли с тегло 1 - 1,5 кг. с добра следберитбена трайност. Имат зелен цвят на "месото" и захарност 10 - 12%. Хибрида е подходящ за ранно производство.Тегло на плодовете: ..
70.00лв 74.00лв
Brand: Clause
Тип „Ананас“. Растение с мощен хабитус. Плодовете са с правилна овална форма и великолепен вкус. Средно тегло 3-4 кг. HR: Fom: 1, 2. IR: Px: 1, 2...
39.00лв
Brand: Enza Zaden
Много силен хабитус, ранен, овална форма, голям размер, 4,5 кг, хубава мрежа, твърда, малка кухина за семена, оранжева сърцевина. ..
52.00лв
Премаси F1 (Premacy)
2-3 дни
Brand: Sakata
Едроплоден хибрид, Ананас тип с отлично качество на плодовете, мрежеста кора и малка семенна кухина. Растенията са мощни, добре облистени, високорезистентни на Фузариум, раси 0,1 и 2 толерантни на брашнеста мана, раси 1 и 2. Премаси F1 е средно ран, с тегло на плодовете 2 – 3 кг и добра транспортаби..
0.00лв
Ранийн F1 (Raneen)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Много продуктивен и ранен сорт пъпеш. Плодове са едри (от 2,5 до 3,5 кг), леко мрежести, с овална форма и оранжев цвят.Тегло на плодовете: 2,5-3,5 кгУстойчивости:Фузариум (Fom)Брашнеста мана (Sf)..
30.00лв
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация