Меню
Кошница

Репички

Брава F1 (Brava)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Селекциониран след Тарзан, като нов студоустойчив сорт за зимно и ранно пролетно производство.Листната розетка е изправена, много тъмно зелена. Кореноплодите са кръгли, изравнени с фин корен и здрава връзка с листата (не се къса). Къс вегетационен период.Сеитбена норма: 1,2 - 1,5 (до 2) кг/дка..
33.00лв
Brand: Enza Zaden
Много едър сорт за пролетно, лятно и есенно реколтиране. Листната розетка е здрава, средно голяма. Сорта не стрелкува и не се напуква. Кореноплодите са кръгли, изравнени с интензивно червен цвят и отлично качество. Освен за продажба на връзки е много подходящ и за пакетиране и салатни миксове. Запаз..
65.00лв
Brand: Enza Zaden
Номер едно на репичките в България. Листната розетка е къса, изправена, много здрава. Формира едра, кръгла кореноплодна част, изцяло червено оцветена с финна и крехка консистенция. Много устойчива на напукване при студено и влажно време и при високи температури през лятото. Цветът не се губи. Подход..
27.00лв
Brand: Hazera
Чарито F1 е  бързорастящ хибрид репички, селекция на "Hazera". Клубените са изравнени с наситен червен цвят и тънък корен, с диаметър 35 - 45 мм. Листата са здраво прикрепени със средна височина. Растението е устойчиво на фузариум(ниво > 75%). Хибрида е подходящ за отглеждане на открито и в ..
44.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация